Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ma részegen jött haza!?
A munka után nem tudom miért de a munkatársaival úgy döntöttek,hogy beülnek egy kocsmába!
Szólt nekem előre,hogy most elmegy.Nekem ezzel semmi bajom,mert tényleg ritkán iszik és ritkán jár el.
22 éves és együtt élünk már...Fél órája jött haza,vagyis az túlzás inkább mászott.A kabátját kiszakította és lehányva.Egyenesen befeküdt az ágyba ruhástul mindenestül.
Ez az ami aggaszt már mindent megpróbáltam,hogy be vigyem valahogy a fürdőkádba és megfürdessem utána meg ki rendbe rakjam az ágyat...De nem hajlandó és nem is tud magáról...
Észnél van vagyis tudja kivagyok.."Sajnálom kicsim,ne haragudj" ezeket mondogatja állandóan...
Haragszok rá egy kicsit,hogy nem tudta hol a határ,meg a másik,hogy munka van holnap...De eltudom nézni neki.
Hogy bírnám felállítani,hogy valamit is tudjunk kezdeni...
Nagyon rosszul nézz ki,milyen másnapossági étrend/módszerek vannak holnapra nézve...?
Most alszik ahogy látom...Tényleg annyira béna vagyok,hogy itt kérek "segítséget" de akkor mi legyen vele? hagyjam hadd aludja ki magát?Milyen kaját csináljak neki?
20/N
Kimondhatatlanul irigyellek, amiért neked ez az újdonság erejével hatott. :D Ne csinálj vele semmit. Majd éjjel kicsoszog és megiszik öt pohár vizet. Zuhanyozni nem fog és nagy vacsorát sem rendez. Hagyd úgy, ahogy épp van.
21/L
Ne haragudj rá, neki is jár a lazulás, és mint láthatod bánja is :)
Szerintem hagyd az ágyba, holnap felkel magától és majd akkor elrendezitek. Aludj a földön, teríts le magadnak valami meleget- puhát vagy kanapé. Kialussza magából nyugi. Amit tehetsz még, hogy raksz neki oda flakonban vizet, hadd igyon, meg egy fejfájás csillapítót, ha fejfájós másnaposan. Sokaknak a leves segít olyankor, én a mekis burgert enném tonnaszám ha másnapos vagyok. De szerintem általánosságban elmondható, hogy a sós kaják kellenek ilyenkor, plusz ami jól szív.
Sok mást nem tehetsz, max még levetkőztetheted, de az sem kis meló lesz szerintem.
Mindenesetre mindenkinek ilyen jó fej barátnőt kívánok! :)
Ha ritkán iszik és most ennyire kiütötte magát, akkor szerintem holnap nem lesz kedve enni. Egy lavórt viszont feltétlenül készíts az ágy mellé, mert szükség lehet még rá. Most egy darabig ne zavard, úgyse mennél vele semmire. Maximum a kabátját vedd le és hagyd aludni. Munka előtt viszont a szokásosnál korábban ébreszd fel, hogy legyen ideje rendbe szedni magát.
Végül ne haragudj rá, ilyen mindenkivel előfordulhat és "büntetését" is meg fogja kapni. Másnaposan nem a legjobb dolgozni és gondolom a kollégák is viccelődni fognak vele :)
Utolsónál a pont :D Tényleg búrában lehettél eddig, de egyszer fel kell nőni az ilyen furcsa feladatokhoz is. Nem halálos beteg, menj el aludni te is. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!