Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, félrekavar, hazudik mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt barátnőm 1x azzal állt elő hogy a viselkedésemmel baja van(semmit nem csináltam) és ez neki nem tetszik ezért szakítani akar velem..MÁSFÉL ÉVES KAPCSOLAT... Később kiderült a csaj megcsalt 1 másik csávóval ágybafeküdt és ráadásul még neki állnak feljebb a dolgok..még 1 picit kavarunk hisz nem olyan könnyű elfelejteni azt a másfél évet..mostanában 1 csávó nyomul rá ő meg kb'Ha nincs ló jó a szamár is' alapon kezel engem és hazudik folyamatosan szeretleket ír satöbbi facebookon neki miközben előttem tagadja..buta nő hisz látom mit ír.. állandóan hazudik és előhozza az én hibám amit 1x követtem el és nem csaltam meg sose!!Ne kíméljetek!2013. márc. 5. 18:36
11/11 anonim válasza:
Szakíts meg vele minden kapcsolatot és nézz rajta keresztül ! Tudom, hogy nehéz, most még, de hidd el kigyógyulsz belőle és hálás leszel, hogy megszabadultál tőle. Itt a tavasz a jó idő, menj a szabadba, keress valami elfoglaltságot és elfelejted. Ja és a húgodnak is mondd meg, hogy inkább nézzen át ezen a csajon, az sokkal hatásosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!