Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Puhány vagyok, ha megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puhány vagyok, ha megcsalt a barátnőm, és ezért egész este sírtam?

Figyelt kérdés
Pontosan láttam a szemén, hogy valami nincs rendben. A szemembe hazudott. Most ismerte el, megismert egy másik fiút és én lapátra kerültem. Nem akartam sírni, mert eszméletlen lányos, de nem bírtam visszatartani a könnyeimet. Szeretem Őt, jobban is mint kéne.
2013. márc. 2. 23:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem lányos, ha van rá oka egy pasinak és igen van az az ok. Ha egyedül vagy és jól esik nincs ezzel semmi gond, senkinek semmi köze hozzá. hidd el hogy a legtöbb pasi sirt már lány/nő miatt.
2013. márc. 2. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lányos... Ember vagy, vannak érzéseid. Hülyeség, hogy egy férfi nem sír. De igen is sír! Szóval ha úgy érzed, hogy kell, add ki magadból inkább.
2013. márc. 2. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Az tényleg!
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen helyzetben, ha igazán szereted, teljesen érthető hogy sírsz. Ha elveszítünk valakit, persze hogy szomorúak vagyunk, és ha igazán fontos volt az illető, akkor sírhatunk; ettől szerintem nem leszel kevésbé férfi.
 5/6 anonim ***** válasza:
nem egyaltalan nem ciki, nyugi! a csaj egy rohadek, te meg heverd ki gyorsan es keress jobbat!:)
 6/6 anonim ***** válasza:
tanulj belőle :)
2013. márc. 2. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!