Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig minden barátnőm megcsalt, akkor egy nulla vagyok férfiként?
15 évesen az első "barátnőm" félrelépett egy némettárborban és szakított velem
19 évesen az első komoly kapcsolatomban, amikor dolgozni kezdtem és picit elfoglalt voltam, a barátnőm félrelépett és dobott
21 évesen kórházba kerültem 3 hónapig daganattal, és akkor dobott ki az akkori barátnőm, akit igazán szerettem
23 évesen a barátnőm nyáron egy gyerektáborba ment gyerekekre vigyázni és ott lépett félre gőzöm sincs hogy mégis kivel. erre reagálva azonnal tiltott mindenhonnan, ez volt a "szakítás"
most legutóbb is szerettem a barátnőmet, 24 évesen, de ő is megcsalt az egyik sporttársával
kb. egy darab sz*rnak érzem magam. azt mondják nem vagyok rossz pasi, de senkinek nem kellek igazán, és ez fáj.
hát...élt egyszer egy ember akibe 7-szer csapott villám életében, és mindet túlélte
...aztán szerelmi bánatban öngyilkos lett
Dehogy ez hülyeség. Talán a ribanc típusú nőket sikerül megtalálnod... Válassz komolyabb lányt.
Amúgy te hűséges és odaadó vagy?
valamiért rosszul választottál, nyugi milrt lennél az,
legközelebb olyat válasszál aki jobban szeret, mint Te őt
ezt most rosszul éled meg, de megváltozik, csak járj el szórakozni, nem fog elsőre menni és ne is görcsölj, mert akkor nem fog menni N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!