Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha eddig minden barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig minden barátnőm megcsalt, akkor egy nulla vagyok férfiként?

Figyelt kérdés

15 évesen az első "barátnőm" félrelépett egy némettárborban és szakított velem

19 évesen az első komoly kapcsolatomban, amikor dolgozni kezdtem és picit elfoglalt voltam, a barátnőm félrelépett és dobott

21 évesen kórházba kerültem 3 hónapig daganattal, és akkor dobott ki az akkori barátnőm, akit igazán szerettem

23 évesen a barátnőm nyáron egy gyerektáborba ment gyerekekre vigyázni és ott lépett félre gőzöm sincs hogy mégis kivel. erre reagálva azonnal tiltott mindenhonnan, ez volt a "szakítás"

most legutóbb is szerettem a barátnőmet, 24 évesen, de ő is megcsalt az egyik sporttársával

kb. egy darab sz*rnak érzem magam. azt mondják nem vagyok rossz pasi, de senkinek nem kellek igazán, és ez fáj.

2013. márc. 3. 00:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet csak rosszul választasz.
2013. márc. 3. 00:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de mutasd meg ki az úr a háznál. Ne légy papucs.
2013. márc. 3. 00:29
 3/11 anonim ***** válasza:

hát...élt egyszer egy ember akibe 7-szer csapott villám életében, és mindet túlélte

...aztán szerelmi bánatban öngyilkos lett

4/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy az! inkább minusz egy.
 5/11 anonim ***** válasza:

Dehogy ez hülyeség. Talán a ribanc típusú nőket sikerül megtalálnod... Válassz komolyabb lányt.

Amúgy te hűséges és odaadó vagy?

2013. márc. 3. 00:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy rossz avagy nulla lennél férfiként,egyszerűen csak ilyen ez a világ,nem divat a hűség,még házasságban sem.Valószínű ezek a lányok igazán nem voltak szerelmesek beléd,mert ha azok lettek volna biztosan nem csaltak volna meg.A más tettéért,sosem magad hibáztasd,mindig mond el,TE MINDENT MEGADTÁL NEKI,és az hogy ő mást választott az nem a te hibád.Majd eljön egy nap az a lány aki nem csal meg és te leszel neki a nagy Ő.
2013. márc. 3. 00:36
 7/11 anonim ***** válasza:

valamiért rosszul választottál, nyugi milrt lennél az,

legközelebb olyat válasszál aki jobban szeret, mint Te őt

ezt most rosszul éled meg, de megváltozik, csak járj el szórakozni, nem fog elsőre menni és ne is görcsölj, mert akkor nem fog menni N

2013. márc. 3. 00:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem mások határozzák meg az értékedet. Akkor sem, ha 100 nő csal meg. Ezt kellene végre megérteni, és akkor sokkal jobban fogod magad érezni. :)
2013. márc. 3. 00:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy sz*r!! Én kedvellek! :)
2013. márc. 3. 01:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy nulla, csak valamit nagyon rosszul csinálsz.
2013. márc. 3. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!