Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan, én férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, én férfiként elolvashatnám a barátnőm/feleségem sms-eit, ha féltékeny vagyok rá?

Figyelt kérdés
Mert itt az egyik kérdésben a nő simán belenézett és még meg is dícsérik,mert jól "megérezte". Ha egy férfinek lenne ilyen érzése,akkor ezek szerint nyugodtan olvassa el azokat..csak úgy kíváncsiságból nézegettem hasonló kérdéseket,ahol ugyanez vagy ehhez hasonló helyzet volt és ahol valaki azt írta, hogy nem szép dolog azt lepontozták.
2013. febr. 25. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs ok a gyanúra, akkor nem olvasok bele, mert nem is érdekel. hiába van mellettem a telefonja..

DE! velem is előfordult, hogy a párom nagyon gyanúsan viselkedett, gyanítottam, hogy megcsal. Persze gondosan vitte magával a telefonját mindenhova. Egyszer mégis volt egy alkalom, mikor bele tudtam nézni, és igen, belenéztem. Akkor már egyértelmű volt minden, elmondtam neki, és szakítottunk.

Csak nem írtam ki róla kérdést, mert minek? Úgyis én lettem volna a szemét, de hogy őszinte legyek életem egyik legjobb döntése volt, hogy beleturkáltam a telefonjába!

2013. febr. 25. 17:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Nálunk alap,hogy megnézhetjük egymás dolgait. Mindent beleértve. Ha ez nem gy működik egy kapcsolatban az régen rossz,,bár az is számít mennyi ide vagytok együtt. Mi 5 éve és nálunk minden teljesen alap.
2013. febr. 25. 17:41
 3/14 A kérdező kommentje:
Szánalmasok itt egyesek. Kényszeres félétkenykedésnek hívják ezt a nők, ha férfi részről történik, ha meg ők csinálják,akkor meg van okuk rá.
2013. febr. 25. 17:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha már valakinek bele "kell" néznie a másik telójába, az régen rossz! Ha valaki belenéz, az igenis azért, mert gyanakszik. Ha a párom okot adna rá, akkor simán én is megnézném az üzeneteit. Sőt! a párom alkalomadtán elkéri a telefonom, hogy "játszon", de tudom, hogy belenéz... mivel nincs mit titkolnom, odaadom neki.
2013. febr. 25. 17:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Enyémbe belenézhet, mint mindig. :)
2013. febr. 25. 17:47
 6/14 anonim ***** válasza:
Megint egy hülye kérdés hülye általánosítással, legalább gondolkoznál, mielőtt elkezded az embereket (nőket) ócsárolni. Elviekben nem nézhetne bele az ember (ha nő, ha férfi), azonban pl. mint az elsőnél ha bebizonyosodik, hogy igaza volt, akkor ez a cselekedet eltörpül amellett, hogy a másik fél megcsalta.
2013. febr. 25. 17:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Az enyémet nyugodtan elolvashatná a férjem, ha nagyon akarná, nincs titkolnivalóm.
2013. febr. 25. 17:55
 8/14 A kérdező kommentje:

Tessék itt egy kérdés,ahol a férfi teszi ezt. Egyből jönnek a válaszok, nem normális, ilyet nem szabad stb és ezekez pontozzák fel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

SZánalmas.

2013. febr. 25. 18:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Most komolyan, szerinted a két eset ugyanolyan?

Az egyik minden nap kényszeresen átkutatja a másik mindenét,

míg a másik belekukkant 1, azaz egy db SMS-be?

Az első nemtől függetlenül elítélendő,

míg a második nem.

Igen, akkor sem, ha a férfi nézett volna bele a neje telefonjába.

2013. febr. 25. 18:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért az is g*ci dolog, hogy elkéri játszani a telefont és a személyes dolgok között turkál. Undorító. Az ilyen embereket kellene kitenni egy lakatlan szigetre, mert nem tudtak szocializálódni.
2013. febr. 25. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!