Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan, én férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, én férfiként elolvashatnám a barátnőm/feleségem sms-eit, ha féltékeny vagyok rá?

Figyelt kérdés
Mert itt az egyik kérdésben a nő simán belenézett és még meg is dícsérik,mert jól "megérezte". Ha egy férfinek lenne ilyen érzése,akkor ezek szerint nyugodtan olvassa el azokat..csak úgy kíváncsiságból nézegettem hasonló kérdéseket,ahol ugyanez vagy ehhez hasonló helyzet volt és ahol valaki azt írta, hogy nem szép dolog azt lepontozták.
2013. febr. 25. 17:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a belinkelt kérdést és a hozzászólásokon is csak átfutottam. Azzal a kérdéssel sem találkoztam amit a kérdező a kérdésben említ viszont azt mondom, hogy mindez nevetséges. Kezdjük ott, hogy mindenkinek megvan a privát szférája, amit tiszteletben kell tartani még a házasságban is. Ugyanis a házasság nem arról szól, hogy a két fél tulajdona egymásnak ezért sem vélt, sem valós feltételezés nem vihet rá senkit arra, hogy a mobiltelefonba, emailekbe, számítógépe személyes mappáiba stb. beleolvasgasson. Szánalomra méltónak tartom az ilyet és nem tűrném el én sem. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én még akkor sem szívesen nyúlok hozzá párom telefonjához, ha ő megkér rá. Ennek több oka is van. Az egyik: a más említett privát szféra, amely még a házasságban is megilleti mindkét felet, a másik úgy gondolom, hogy amennyiben párom megcsalásra adja a fejét nem hagy maga után nyilvánvaló nyomot (aki ezt teszi, az valószínű, hogy le akarja buktatni magát, de ebbe ne is menjünk bele).

Aki azzal nyugtatja magát vagy másokat, hogy " de jó, hogy megnézte(m), legalább lebukott" Ugyanúgy a tükör elé állhat és szembe köpheti magát.

Lehet lepontozni, ha nem tetszik, de ez az igazság.

2013. febr. 25. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Nem látom sok értelmét magyarázni, hogy miért turkáltam, mert aki még nem élte át ezt, annak nem könnyű ezt elképezlni, de nem is kívánom senkinek: mikor tudod, hogy valamit titkol, gyanús dolgai vannak, ha rákérdezel tagad, de te mégis bizonytalan vagy...és igen, az egyik válaszolónak írom, hogy örültem, hogy belenéztem, és örültem "na végre lebukott", mert ez magadta a végső lökést, tisztán láttam, nem kétségekben, és örültem, hogy vége a bizonytalankodásnak. Persze jobban örültem volna, ha nem találok semmit, de a biztos rossz is sokkal jobb, mint a bizonytalanság.

2013. febr. 25. 19:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem értem mi ezzel a probléma. Mi egy szgépet használunk a párommal, sokszor bejelentkezve maradunk a facebookon, emailben. Amikor elmegyek futni otthon hagyom a telefonom is a férjem mellett a lakásban...

Most őszintén, és akkor mi van ha beleolvas a beszélgetéseimbe? Semmi :) Hát ha ettől jobban érzi magát :D Semmi olyan dologról nem levelezek, ami számára egy kicsit is érdekfeszítő lenne. Még a férfi kollégámmal is szoktunk levelezni, mert hasonló az érdeklődési körünk, sok a közös témánk. Pontosan azért sem törlöm ki, hogy ha elkezdene féltékenykedni (amire még soha nem volt példa), akkor láthassa, hogy nincs mire. Immár 9. éve boldog kapcsolatban élünk. Szerintem ez a téma túl van lihegve egy kicsit.

Én így látom. Megint más az, amikor valaki beteges módon kutat a párja után. Azt rabságként élném meg és rövidúton továbbállnék...

2013. febr. 25. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Az az érzésem, hogy te már eldöntötted a kérdésedre a választ és csak azt akarod meghallani. Ha a nőket mindenképpen bírálni akarod, azt egy ilyen kérdés nélkül is megteheted a saját házad falain belül, ha a női családtagjaid ezt hagyják. De ha kicsit is nyitott vagy, akkor fogadd el, amit már itt páran leírtak: Ebben a kérdésben egyenlőek mindenki, nemtől függetlenül.

2013. febr. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!