Férfiként Ti hogy látjátok?
Figyelt kérdés
Ha a párotok-barátnőtök közeledve hozzátok a kapcsolatotok ellaposodásának legaljáról (sajnos már itt tartok) szeretne-próbálkozna még mindig megoldást találni akkor elutasítanátok?Folyamatban ráadásul?
Ha igen miért?
2012. márc. 2. 19:56
1/6 anonim válasza:
Nem. Aki nem akar már mit kezdeni a kapcsolatával, az már valójában szakított is, csak addig nem akar még ugrani, míg nincs kit dugni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom már mit gondoljak az a baj :(
2012. márc. 2. 21:30
3/6 anonim válasza:
velem is hasonló volt a dolog. próbálkoztam én mindennel, amiről azt hittem h jó, de a barátnőmtől nem kaptam már semmi "útmutatást" h mit is akar. nem éreztem,h támogatna abban ,h sikerüljön helyrehozni a dolgokat. majd kisült, mikor szakított, h már négy hónapja dumálgatott egy pasival, és utánam két napra rá összejöttek
4/6 A kérdező kommentje:
no comment.
Nő létemre ezt tartom a leg gusztustalanabbnak,hogy szarik az emberre most nem akarj megbeszélni..erre miért nem ? hát mert egy aljas szuka.
2012. márc. 2. 23:19
5/6 anonim válasza:
Aki meg akarja oldani a problémályát az tesz is érte. Ha elutasításra talál akkor nincs miről beszélni. Ugyan ebben voltam. Én szerettem volna le ülni és meg beszélni a dolgokat. Sajnos süket fülekre találtam. Hol ott azt kellett volna megbeszélni amit tudtam, csupán neki kellett volna könnyítenie magán, hogy ne örlődjék.
6/6 anonim válasza:
Miért hagytad, hogy ellaposodjon? Gondolkozz el azon, hogy mit tettél te ezért a kapcsolatért, és mit tett érte a párod. Szerintem, hogyha "folyamatban" elutasít, az azt jelenti, hogy nem kíván. Miért? Talán mert nem vagy vágykeltő. Ha gerjedne rád, akkor nem neked kellene kezdeményezni, hanem folyamatosan próbálkozna. Válts stílust, egyben egyéniséget is, öltözz másképp, csinosodj ki, menj el fodrászhoz, ha elhíztál, akkor fogyj le, vagy költözz el a pároddal más településre, és kezdjétek újra. Ha pedig úgy gondolod, hogy ezek nem mennek, akkor szerintem szakíts. Gondolj bele, hogy amikor együtt van veled a párod, akkor isépp egy másik nőről álmodozhat, aki még begerjeszti. Ez nem szar érzés? Neked beszél, de titkon már más nőre gondol, másról álmodozik. Szerintem. 43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!