Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ciki ha férfiként sírtam ezeken a filmeken?
Figyelt kérdés
Titanic, Oroszlánkirály, Férfibecsület, Nyomorultak2013. jan. 24. 13:56
4/11 anonim válasza:
Titanic ne röhögtess már, már az a ciki, hogy megnézted azt a sz@rt... a Ház a tónál, vagy az Édes november, na azon már nem csoda ha elérzékenyül az ember.
Oroszlánkirályból, az "Ő benned él" című számon tudok elérzékenyülni, mert mindig édesapám jut eszembe, aki már sajnos nem lehet közöttünk...
5/11 anonim válasza:
A Ház a tónál, az egyetlen film, amin elérzékenyültem. Hozzáteszem, várandós voltam, tehát nem csoda. :D
6/11 anonim válasza:
Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály, Oroszlánkirály!!!!!!!!!!!! :DDDD Azon én is sírok, kedvenc mesém!!
20f
9/11 anonim válasza:
Egy jótanács: lányoknak sose mondd el, ha sírsz! Gyengének fognak tartani.
10/11 anonim válasza:
én a django elszabadul-on sírtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!