Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hangoztatja itt sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangoztatja itt sok lány, hogy "ez az oldal nem társkereső oldal"?

Figyelt kérdés
Ezzel én is tisztában vagyok és még sokan mások is, de ne mondja már nekem egyetlen ezt hajtogató lány se, hogy még sosem beszélt itt olyan hangnemben valakivel, hogy abból adott esetben még lehetett is volna kapcsolat vagy lett is...Ez álszentség?
2013. márc. 4. 21:58
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én még soha nem beszéltem itt senkivel olyan hangnemben, hogy abból lehetett volna kapcsolat. :) Ez nem társkereső, ide azért jövök, hogy segítsek másoknak, vagy mások segítsenek nekem. Ha pasizni akarok, kimegyek az utcára, és előbb megnézem, kivel kezdek. Lehet, hogy számodra ez felfoghatatlan, de nálam ez így működik.
2013. márc. 5. 02:25
 32/34 anonim ***** válasza:

"Ha pasizni akarok, kimegyek az utcára, és előbb megnézem, kivel kezdek. Lehet, hogy számodra ez felfoghatatlan, de nálam ez így működik."

Lennél csak férfi, nem lennél ilyen öntelt!

2013. márc. 5. 11:04
 33/34 A kérdező kommentje:
31: öntelt hólyag vagy.
2013. márc. 5. 17:29
 34/34 anonim ***** válasza:
Öntelt lennék, amiért nem neten akarok ismerkedni? Nem azt mondtam, hogy kimegyek az utcára, és várok a sült galambra. Ha te így értelmezed (és nekem ez jött le), az már a te problémád. Képzeld el, szokásom tenni is azért, amit szeretnék, és van, hogy még így se sikerül. :)
2013. márc. 5. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!