Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hangoztatja itt sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hangoztatja itt sok lány, hogy "ez az oldal nem társkereső oldal"?

Figyelt kérdés
Ezzel én is tisztában vagyok és még sokan mások is, de ne mondja már nekem egyetlen ezt hajtogató lány se, hogy még sosem beszélt itt olyan hangnemben valakivel, hogy abból adott esetben még lehetett is volna kapcsolat vagy lett is...Ez álszentség?
2013. márc. 4. 21:58
1 2 3 4
 21/34 ASOT ***** válasza:
Ejjnye bejjnye ne vitatkozzatok! Nem hoz a nyuszi csokitojást.
2013. márc. 4. 22:21
 22/34 A kérdező kommentje:
Igazi tojást kapott volna, ha nem cirkuszol.
2013. márc. 4. 22:21
 23/34 ASOT ***** válasza:
Tyűű a mindenit. Az nem jó ma már drága az igazi tojás, és kevesebb van belőle mint csokitojásból.
2013. márc. 4. 22:24
 24/34 anonim ***** válasza:
mert valójában ők is társat keresnek itt, csak a fordított logika elvén működnek...
2013. márc. 4. 22:25
 25/34 A kérdező kommentje:
Nekem még van kettő :)
2013. márc. 4. 22:25
 26/34 ASOT ***** válasza:
Azt ne használd el arra még szükséged lehet hacsak addig valamelyik nő le nem vágja..
2013. márc. 4. 22:27
 27/34 anonim ***** válasza:
"...adott esetben még lehetett is volna kapcsolat" Ez mit jelent? Hogy beszélsz valakivel úgy, hogy adott esetben kapcsolat is lehet belőle? Ráadásul neten?
2013. márc. 4. 22:28
 28/34 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, és tényleg rohadt idegesítő, hogy itt mindenki ennyire kiéhezett.

Spontán írogatásból már nekem is volt egyszer netről származó kapcsolatom, de ott senki nem állt neki nyomulni az elején.

Nem álszentség, hanem megpróbálnak szerencsétlenek védekezni a sok zombi ellen, akik meglátnak egy női nevet és elélveznek...

22/F

2013. márc. 4. 23:03
 29/34 anonim ***** válasza:

Nekem írhatna valaki... unatkozok...

(Nem társkeresés céljából!)

2013. márc. 4. 23:34
 30/34 anonim ***** válasza:
A csoki tojással olcsóbban megúsznád,mert az igazi tojás akciósan is minimum 350/doboz a tesco-ban.A gagyi csokitojást meg sz*rért-h*gyért árulják(mondjuk olyan is),de nem neked kell megenned.:D
2013. márc. 5. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!