Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik a legjobb társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legjobb társkereső oldal? (tapasztalatok? )

Figyelt kérdés

Lehetőleg legyenek normális emberek rajta és ne csak szexéhesek.

Köszi :D

L/18

2013. jan. 19. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
www.Gyakori Kérdések.hu
2013. jan. 19. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
1. a mindenit, én is ezt akartam írni :DDD
2013. jan. 19. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Én is a gyk-t akartam írni. :D
2013. jan. 19. 14:34
 4/11 anonim válasza:

Gyakorikérdések... Jogos :D

Egyébként mindegy mert szinte mindegyik fizetős, csak korlátozottan írhatsz. Nézz körül a pasizas.hu-n az ingyenes. De ahogy beszéltem a fent lévő csajokkal mindenhol ilyen ajánlatokkal bombáznak...

20/f

2013. jan. 19. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Hát amelyiken megtalálod a párod, nem? Nem tudhatod, h melyiken van fenn. :D
2013. jan. 19. 14:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Sajnos az, ha pénzes, jó szűrő, mert inkább akkor a komoly szándékúak fizetnek be. (inkább)

Tehát épp hogy nem az ingyeneseket keresed. Ehhez még kell a nagy létszám.

[link]

[link]

A többi komolytalan.

2013. jan. 19. 15:06
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
mindegyik oldal tele van szexéhes tagokkal! annyit tehetsz, hogy normális profilt csinálsz és akkor nem csak a szexéhesek fognak betámadni.
2013. jan. 19. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:
22%
Hol lax :3 ? 20f
2013. jan. 19. 15:40
 9/11 Stordy válasza:
Azért a love.hu-hoz lenne egy két szavam. Nem jó a love.hu, és elmondom miért. Én már nem egyszer regisztráltam fel rá, és mindegyik komolytalan, mert mindegyik csak elutasítani tudta a kép hozzáférésemet és a chatre hívásomat, így ezért töröltem magam onnan. Amit félig meddig tudok ajánlani, az a twoo.com vagy a badoo.com. Azért félig meddig, mert itt meg tegyük fel rá írsz 5 csajra/pasira (attól függ milyen nemű vagy) vannak olyanok, akik arra sem hajlandóak hogy válaszoljanak. A twoo.comon még olyan is előfordul, hogy kijelzi, hogy valaki akar veled csevegni, aztán hiába fogadod el és írsz vissza neki vagy köszönsz, nem válaszol az illető. A randivonalat nem tudom ajánlani, mert ott kell már fizetni és előfizetést is.
2017. jún. 28. 19:17
 10/11 Rasy válasza:
Na, és itt hogy lehet megtalálni? :D Most komolyan!
2019. febr. 27. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!