Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtudnátok mondani szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pál Gergő kérdése:

Megtudnátok mondani szerintetek melyik a legjobb társkereső oldala?

Figyelt kérdés
Én is szeretném megtalálni az igazit :) Kérlek segítsetek ! ( Köszönöm ) :D
2012. nov. 28. 02:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Én egy hete az összes jelentősebbre regisztráltam. Kitöltöttem igényesen, kulturáltan az adatlapomat, van fent jó képem, alapjában véve még simán sikeres is lehetnék, de még csak 1 lány tekintette meg az adatlapom az összes oldalt figyelembe véve, akiknek pedig írtam, csak kettő válaszolt.

Szerintem halott projekt, én maradok az élő ismerkedésnél, még ha a lányok többsége nem is tudja kezelni a helyzetet.

2012. nov. 28. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a love.hu-n voltam fent elég sokáig (igaz, több másikon is, de ezt látogattam rendszeresen), és végül itt is találtam meg a páromat, illetve ő engem :) Viszont egy hét után nem szabad csodát várni. Sőt, talán amit mondok, az el is veszi a kedved, de nekem évekbe tellett, keveseknek sikerül rövid idő után, viszont úgy gondolom, hogy nem is szabad ezekre az oldalakra úgy tekinteni, mint amik azonnal megoldják a társkeresés kérdését, ez csupán egy lehetőség.
2012. nov. 30. 08:28
 3/5 anonim válasza:
régebben a love.hu es a lovebox.hu , a freelove ot nem szeretem mert öregek vannak , a [link] is elég jó
2012. dec. 13. 05:36
 4/5 anonim ***** válasza:
találkahely,randivonal,páratlan oldalak
2015. ápr. 30. 20:27
 5/5 Stordy válasza:
twoo.com, badoo.com. Ezeket esetleg lehet ajánlani, de itt vannak sajnos olyanok, akikre hiába írsz, nem hajlandóak néhányan válaszolni. Ezt saját tapasztalatból tudom. A love.hu megint rossz. Komolytalanok ott a felhasználók, mert én próbáltam ismerkedni úgy, hogy amikor fent volt, meghívtam chatre, hogy megismerhessem, erre fel elutasítást kaptam, szzinte mindegyiktől. A másik, meg kép hozzáférést kértem, mindegyik csak elutasítani tudta, mintha más nem létezne.
2017. jún. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!