Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az Internetes társkereső oldalakról? Szerintetek melyik a legjobb?
Nem használtam még soha, de Szerelmemet neten ismertem meg. Itt a Gy.K.-n
:)
Teljesen mindegy hogy melyik társkeresőre mész, mindegyiken ugyanazok a hülyék vannak. :D
egyébként szerintem a talalka.hu meg a parom.hu
a találkán több ingyenes levelet lehet küldeni, a paromon többen vannak az én korosztályomból :)
Retkek. Vagy futott még, alig látogatottak, vagy ha sokan vannak, akkor lehúznak, ahol bírnak. Régebben ismerkedtem egyen. Akkor még ingyen volt ott minden, aztán ahogy többen nézték, egyre több szolgáltatás került pénzbe. Most már fingani sem lehet ingyen.
És marha sok az aberrált is, meg a hantás is. Ismerős csaj levelezni kezdett szimpatikus úriemberrel. A pasi úgy az ötödik levél tájt megkérte, hogy menjen el hozzá é nézze, ahogy kiveri a farkát. Egy csomó az első levélben képet küldött neki a farkáról.
Nekem pedig a bájos hölgyek voltak viccesek. Beírja, hogy egyeteme van, de azt írja, hogy "színpatikus" vagyok. Egyetem... Ja....
Én egy blogon ismerkedtem meg emberek tucatjaival, személyesen is. (Persze leginkább nőkkel.) Az sokkal jobb volt, mint a társkeresők.
Az én véleményem sem pozitív.
Szubjektív statisztikám szerint
30% kurv@;
30% kövér és/vagy ronda;
10-15% pszichiátriai beteg;
a maradék normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!