Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, melyik a legjobb ingyenes netes társkereső fiataloknak? Melyiket ajánlanátok?
parom.hu
randivonal.hu
love.hu
Ebben a sorrendben.
Mármint ezt az első válaszolónak szántam.
Második válaszoló: köszönöm szépen. És mik a szempontok, ami alapján rangsoroltad őket ?
Kedves Kérdező!
Én mindenképpen első helyre tenném a párom.hu-t! Eddig ott találkoztam a legtöbb normális emberrel,és bár bizonyos szolgáltatásokért ott is fizetni kell,az olyan alapvető dolgokért,mint például VIP-tagság kötelezővé tétele ahhoz,hogy mások fényképeit megnézhesd normál méretben és ne csak kis mütyűrként, nem húznak le pénzzel.
Ellentétben a Love.hu-val,ahol minden sz@r fizetős...Még egy képet se tudsz VIP tagság nélkül normális méretben megnézni...Emellett a Love.hu színvonala már nagyon alja lett,én átkeresztelném társkeresőről szexpartner keresőre...Ott manapság már tényleg zömmel szexpartnert keresnek az emberek...Többségük komolytalan,velem nem egyszer előfordult,hogy ugyanazok a pasik,akik 2 hónappal azelőtt írtak,majd leráztak, 2 hónap múlva újra írtak,ugyanazzal a nyálas behízelgő szöveggel,mert elfelejtették,hogy korábban már írtak nekem...Töröltem is magam onnan.
A randivonalat nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!