Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a csajnak társkereső oldalon, ha még semmit se beszéltünk? Ti miket szoktatok írni ismeretlen lánynak?
Nagyon egyszerű. Te megírod neki, hogy "Szia! Hogy vagy?"
Ha válaszol és vissza is kérdez, hogy "És te?", akkor az már valami. Onnantól kezdve már indulhat is a beszélgetés.
Persze itt se számíts nagy százalékokra. :)
3.-nál a pont :D
Ha gondolod üziben tudok jobban segíteni :)
Helló!Én vagyok (vok) :D a másik oldal.
Bár a "csaj", kategóriából már kinőttem, de hátha tudnék segíteni.
Érdekeljen a csaj.De tényleg.És ne "csak" a szexuális szokásai (elborzasztó példákat tudnék mondani), ne legyél közönsége, mert nincs az aki ezt díjazná.Beszédtémák,pl: kedvenc időtöltés, zene,együttes, énekes, film, Alkonyat, látta -nem látta, tetszett- nem tetszett.Nézd meg Te is kibírod :d a fiam is megnézte, a csajok bomlanak utána :d
Ha nem látta nézzétek meg együtt,és máris jó fej leszel ...Közös programok, sport, stb.
Remélem, hogy tudtam segíteni, ügyes legyél....ja és ha már ott tartotok, tudod, a gumi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!