Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a társkereső oldal ahol sok 16-20 év körüli van?
Figyelt kérdés
Régebben poénból regisztráltam valahova, de most tényleg komolyan gondoltam nem csak párkapcsolat célból hanem ismerkedni, barátkozni is aztán ami alakul. Mostanában elégé hanyagoltam ezeket a netes dolgokat, régebben itt is ismerkedtem és kezdem hiányolni, vannak barátaim de még is néha jó lenne már az is, hogy itt jól elbeszélgetni valami "idegennel" aztán szépen lassan megismerni.
17/L
2013. jan. 2. 15:31
1/3 anonim válasza:
Ez az oldal legjobb erre a cèlra :D
2/3 anonim válasza:
Ugyan ez nem társkereső, de ha szerencsés az ember, itt is tud olyan személyt találni akivel érdemes lehet komolyabban beszélgetni :)
3/3 anonim válasza:
Van egy pár. Pl. randivonal, Csajok és Pasik, Twoo, lovebox7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!