Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hangoztatja itt sok lány, hogy "ez az oldal nem társkereső oldal"?
bocs, ilyet nem mondtam, de én szoktam beszélgetni sok emberrel, van aki állandó is, persze mindenről beszélünk, nem is arról szépen sütött a nap, mert ezt mindenki látta ma
de ez nem azt jelenti dugni akarunk, mivel az ország elég távoli pontján vagyunk esély se lenne ilyenre N
Miért is? Magyarázd már el? De csak ha tényleg komoly indokod van rá, mert a provokáláshoz baromira nem vagyok hangulatomban. Köszi.
12.
Köszi a privit kérdező. Ezáltal legalább megtudtam hogy milyen kérdéseket teszel még itt fel az oldalon, mivel az utolsó privát üzenetemet is tőled kaptam, és arra sem válaszoltam, erre sem fogok.
De rendes vagyok és nem másolom be egyiket sem a neveddel együtt. :)
Mert talán elméletileg nem is az?
Ez elméletileg arról szólna, hogy valaki kérdez (értelmeset) és válaszolnak rá (értelmesen) persze sokszor nem jönnek össze a dolgok. :)
Azért írják, mert nekik soha nem volt semmiféle pártalálási problémájuk. Én is könnyen dumálnék, ha állandóan jönnének hozzám a másik nem tagjai, hogy járni akarnak velem.
Egyébként pedig sok kapcsolat és szex alakult már ki innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!