Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha egy roma lánnyal járok?
Figyelt kérdés
Már 5 hónapja járok vele normális a csaj és a családja is a lány tanul a szülei dolgoznak soha nem segélyből éltek, nem loptak nem büdösek, ápoltak és a lány nagyon szép. De a barátaim és a családom is egyfolytában ezzel cikiznek . Tényleg olyan gáz hogy vele járok ?2013. márc. 3. 19:21
31/41 anonim válasza:
bennük van a vér. szerintem ne erőltesd
32/41 A kérdező kommentje:
Ez nincs erôltetve
2013. márc. 9. 23:06
33/41 -=Koldus=- válasza:
Ha részedről nem lenne gáz, hogy egy roma csajjal jársz akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. Szóval szted is gáz, de nem akarod bevallani magadnak.
34/41 anonim válasza:
Akki itt negativ kritikát ìr fogalmuk sincs semmiröl
csak a nagy átlagott veszik .
35/41 anonim válasza:
Nem elítélendő!!! Szomorú, hogy ez a kérdés egyáltalán felmerül... Dehát erről nem ti tehettek, hanem a társadalmunk. Sok baj van a kisebbséggel, de ez nem ide tartozik! A helyzet az, hogy van egy lány, akit szeretsz. És ezért mindegy, hogy ki ő, honnan jött, milyen a bőrszíne, milyen magas stb. Sajnálatos, hogy a barátaid, és főleg, hogy a családod cikiz ezzel. A rasszizmus elég szánalmas dolog, szerintem. Ha boldog vagy vele, akkor ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak. :)
36/41 anonim válasza:
Ne szaporitsd oket!! Csak ennyit kerek.. Ja es bleee pfujj sose jarnek cigannyal.. Tetves g*cik..
37/41 anonim válasza:
Én nem vagyok rasszista, szóval szerintem nincs benne semmi elítélendő. A haverjaid vagy féltékenyek, vagy hülyék! Ha te szereted ne számítson már véleménye
38/41 anonim válasza:
Én másfél éve vagyok a barátommal, akiről azt mondják egyesek, hogy cigány. Lehet, hogy az is félig, vagy negyedrészt, nem tudom. Ők erről soha nem beszélnek a családban, a barátomtól is a testvére kérdezte, hogy nem-e azok... Tisztességes, segítőkész, dolgos, rendes ember, mindenki szereti. A családom eleinte ellenezte, most már ők is megszerették. Nem tudom, elítélendő-e vagy nem, hogy egy roma lánnyal jársz. Nincs jogom ilyen kérdésekben dönteni. De én boldog vagyok a barátommal. Légy te is az. :)
39/41 anonim válasza:
-Van egy ismerősöm az is cigány és furcsa hogy ő kilóg a sorból,becsületes,tiszta,okos rendesen dolgozik Németországban ápolónőként.
-Ismerek pár cigány rendőrt is akik főiskolát végeztek.
-Szóval nem gáz, ne foglalkozz más rasszista véleményével!Szokd meg hogy mindig lesznek akik nem fogják elfogadni hogy cigánnyal jársz! A családi titkok című sorozatban pont erről is volt már egy rész.
40/41 anonim válasza:
Dehogy ciki! Tiszta idióta ebben az országban mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!