Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha egy roma lánnyal járok?
Figyelt kérdés
Már 5 hónapja járok vele normális a csaj és a családja is a lány tanul a szülei dolgoznak soha nem segélyből éltek, nem loptak nem büdösek, ápoltak és a lány nagyon szép. De a barátaim és a családom is egyfolytában ezzel cikiznek . Tényleg olyan gáz hogy vele járok ?2013. márc. 3. 19:21
1/41 anonim válasza:
Igen, a vérükben van akkor is a pujáróság.
4/41 fospuska válasza:
az anyjuk p.csáját. ennyi lenne a tiszteletteljes hozzáfűznivalóm.
5/41 anonim válasza:
Nem.Sokkal normálisabbak a rendes roma lányok mint a magyar csajok.Más a mentalitásuk,vagy nem tudom de velük sokkal boldogabb párkapcsolatban voltam mint a magyarokkal
8/41 anonim válasza:
Én nagyon örülök hogyha normális cigány emberrel találkozok. Szerintem nem ciki, a család szokott gondot jelenteni, mert van hogy a gyerek normális, de a family meg a hagyományok szerint él, aztán ha megfogod a lány kezét már veheted is feleségül, ha meg nem akkor levágják a szerszámod egy rozsdás hajvágó ollóval.
Személy szerint nem mennék bele roma lánnyal kapcsolatba, akármi van. De ha már benne vagy, és úgy érzed hogy nincs probléma, akkor senkinek nincs joga emiatt téged cseszegetni.
9/41 anonim válasza:
Inkább meghalnék, minthogy cigánnyal járjak.
10/41 anonim válasza:
Persze hogy elítélendő! Én sosem járnék egy cigánnyal, tökmindegy hogy néz ki, ez mindent überel. Ha továbbra is együtt maradsz vele, akkor legalább gyereket ne csináljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!