Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám meg hogy roma e vagy sem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm és nem tudom hogy roma e vagy nem. Nem merek rákérdezni mert szerintem ez olyan illetlen de viszont meg nagyon érdekel :S segítsetek már :D miből tudom ezt kideríteni? :D
20/L
2013. febr. 22. 16:01
1/13 anonim válasza:
Családnév,ismerősök megtekintése közösségi hálón.
2/13 anonim válasza:
Az első válasszal egyetértek, azok alapján fel lehet ismerni. Ezen kívül még az is utalhat rá, ha a buszon fülhallgató nélkül hallgatja azt az általa zenének nevezett akármit.
3/13 anonim válasza:
Ugyan már fehér cigókról még nem hallottatok? Majdnem teljes az asszimilálódás, külsőre meg egyéb tulajdonságai teljesen normálisak de attól még roma..
Ma már nem mindig lehet felismerni.
4/13 anonim válasza:
Nem mindig lehet? Ooo dehogy is nem! Amiket irtak az mind igaz! Es a cigany szavak..
5/13 A kérdező kommentje:
ezekből amiket írtatok nem tudom meg állapítani :D amúgy meg az utolsónak igaza van teljesen :)
2013. febr. 22. 16:13
6/13 A kérdező kommentje:
vagyis a 4-diknek :D
2013. febr. 22. 16:13
7/13 anonim válasza:
Szóval a kérdező azt állítja ha jól értem, hogy akármennyire bejön neki a pasi ha kiderül hogy cigány akkor nem jön össze vele?! :D Tiszteletre méltó! RESPECT. 21f
8/13 anonim válasza:
4-es vagyok. Kérdezz rá esetleg arra, hogy mit gondol a cigányokról. Így kicsit közelebb kerülsz a válaszhoz. Ez után meg azt kérdezném, hogy a rokonságodban van-e cigány? Ha megkérdezi miért érdekel mondd hogy, csak úgy, kiváncsiságból. Szerintem igy ezzel nem bántod meg. Én a páromnak az is elmondtam h a szüleim romának nézték fekete bokáig érő szövet kabátban. Nem sértődött meg sőt még ő kezdte el mondani, hogy nincs is cigány a családjában ne aggódjak.
9/13 anonim válasza:
Nem mintha aggódtam volna ha kiderült volna h roma az sem érdekelt volna mert látom hogyan él, mik a szokásai hagyományai világnézete és elfogadtam.
10/13 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy akkor nem jönnék vele össze csak szeretném tudni én nem vagyok rasszista volt már roma barátom és érdekes amikor ezt egyszer kiírtam egy kérdéshez válasznak hogy már jártam roma fiúval 0%-ra pontoztak szóval erre nem tudok mit mondani :D
2013. febr. 22. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!