Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha egy roma lánnyal járok?
Hát nézd én nem ítélem el az ilyet, én is jártam már roma csajjal, ő is normális családban él, szülei is normálisak, nagyon rendesek voltak, testvéreivel még a mai napig jóban vagyok, néha találkozok velük.
Hosszú távú kapcsolatom nem volt belőle, valahogy mindig vonzotta az olyan romákat akik engem úgymond szerettek kitúrni a dolgokból, meg ugye nem egyszer ítéltek már el engem emiatt hogy én mégis mit képzelek magyar létemre stb... A csajjal is az volt a probléma hogy mindent el lehetett vele hitetni, soha semmit nem tudott rendesen, elég butácska is volt, de azért volt egy jó végzettsége műszaki boltban dolgozott eladóként, meg értett is a műszaki dolgokhoz, csak az életbe nem tudja még a mai napig sem megállni a helyét. A bátyái is folyton mondják hogy én voltam a legrendesebb barátja eddig, most valami idiótát vitt haza legutóbb és azzal jár a mai napig is. Bár engem nem érdekel tovább léptem ebbe. Ez az én személyes tapasztalatom volt, a barátnőm agyát átmosták a sötét oldalú romák magyarul elvesztettem a nőmet miattuk, és már nem is szerezhetem vissza mert ő is elítél engem és folyton azt mondja hogy megbánta hogy velem járt egy ideig, de mindent megadtam neki, és így hálálja meg a jó dolgokat.
Szülei sem értik hogy mi volt velem a baj, de ők mondták hogy elfogadják a lányuk döntését de a mostani párja nagyon nem szimpatikus nekik egyébként.
Én belefürödtem ebbe ilyen téren, remélem te nem fogsz így járni, de azért vigyázz hogy miket mondasz meg figyelj rá nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!