Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elítélendő ha egy roma lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő ha egy roma lánnyal járok?

Figyelt kérdés
Már 5 hónapja járok vele normális a csaj és a családja is a lány tanul a szülei dolgoznak soha nem segélyből éltek, nem loptak nem büdösek, ápoltak és a lány nagyon szép. De a barátaim és a családom is egyfolytában ezzel cikiznek . Tényleg olyan gáz hogy vele járok ?
2013. márc. 3. 19:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
47%
Majd meglátod az elő komolyabb veszekedésnél vagy szakításnál, hogy megjelenik az 500 fős kisz calád, majd elkapnak este a sötétben és megkéselnek az utcán. Nem hiába mondják, hogy a vér nem válik vízzé!
2013. márc. 3. 19:31
 12/41 anonim ***** válasza:

Hát nézd én nem ítélem el az ilyet, én is jártam már roma csajjal, ő is normális családban él, szülei is normálisak, nagyon rendesek voltak, testvéreivel még a mai napig jóban vagyok, néha találkozok velük.

Hosszú távú kapcsolatom nem volt belőle, valahogy mindig vonzotta az olyan romákat akik engem úgymond szerettek kitúrni a dolgokból, meg ugye nem egyszer ítéltek már el engem emiatt hogy én mégis mit képzelek magyar létemre stb... A csajjal is az volt a probléma hogy mindent el lehetett vele hitetni, soha semmit nem tudott rendesen, elég butácska is volt, de azért volt egy jó végzettsége műszaki boltban dolgozott eladóként, meg értett is a műszaki dolgokhoz, csak az életbe nem tudja még a mai napig sem megállni a helyét. A bátyái is folyton mondják hogy én voltam a legrendesebb barátja eddig, most valami idiótát vitt haza legutóbb és azzal jár a mai napig is. Bár engem nem érdekel tovább léptem ebbe. Ez az én személyes tapasztalatom volt, a barátnőm agyát átmosták a sötét oldalú romák magyarul elvesztettem a nőmet miattuk, és már nem is szerezhetem vissza mert ő is elítél engem és folyton azt mondja hogy megbánta hogy velem járt egy ideig, de mindent megadtam neki, és így hálálja meg a jó dolgokat.

Szülei sem értik hogy mi volt velem a baj, de ők mondták hogy elfogadják a lányuk döntését de a mostani párja nagyon nem szimpatikus nekik egyébként.

Én belefürödtem ebbe ilyen téren, remélem te nem fogsz így járni, de azért vigyázz hogy miket mondasz meg figyelj rá nagyon.

2013. márc. 3. 19:31
 13/41 anonim ***** válasza:
első*
2013. márc. 3. 19:32
 14/41 anonim ***** válasza:
2013. márc. 3. 19:42
 15/41 A kérdező kommentje:
Nem olyan a családjuk mivel a rokonai utálják őket mert dolgoznak és a kapcsolatot se tartják velük az utcán nem is köszönnek egymásnak.
2013. márc. 3. 19:43
 16/41 Andii1 ***** válasza:
9 10 adom:D
2013. márc. 3. 19:48
 17/41 anonim ***** válasza:
47%
Igen elítélendő! Nagyon gáz.
2013. márc. 3. 19:53
 18/41 anonim ***** válasza:
47%
Jó na... Ha van gusztusod hozzá akkor keféld tovább, nekem mindegy.
 19/41 anonim ***** válasza:
47%
Igen elítélendő! Nagyon gáz.
 20/41 anonim ***** válasza:
Nem, ha normális családból származik. Ritka, de vannak ilyenek. De azért csak okosan!
2013. márc. 3. 20:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!