Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha egy roma lánnyal járok?
Figyelt kérdés
Már 5 hónapja járok vele normális a csaj és a családja is a lány tanul a szülei dolgoznak soha nem segélyből éltek, nem loptak nem büdösek, ápoltak és a lány nagyon szép. De a barátaim és a családom is egyfolytában ezzel cikiznek . Tényleg olyan gáz hogy vele járok ?2013. márc. 3. 19:21
21/41 A kérdező kommentje:
Normàlis családból szàrmazik már leírtam nem koszosak nem büdösek dolgoznak a csaj tanul nem a telepen laknak nem fognak megkèselni a tàvoli rokonság nem tartja velük a kapcsolatot mert a lány szülei dolgoznak tehát normális a családja. :)
2013. márc. 3. 20:12
22/41 anonim válasza:
Nem tudom mikor értitek már meg: NE KEVEREDJETEK.
23/41 A kérdező kommentje:
Miért ne keveredjünk? Ha normális?
2013. márc. 3. 20:27
25/41 A kérdező kommentje:
Szerinted.
2013. márc. 3. 20:43
26/41 anonim válasza:
Azért az túlzás, hogy egyik cigány se normális. (Pedig én pontosan tudom, hogy milyen a legtöbb cigány, mivel itt Borsodban akad "néhány"). DE szerintem egyáltalán nem elítélendő roma barátnőd van. Mint a kérdező is írta, a család normális, dolgoznak, szóval szerintem nem gáz (akkor lenne az, ha koszos, büdös, segíjből élő lenne, de akkor sincs senkinek semmi köze ahhoz, hogy kivel vagy és mit csinálsz). Én biztos nem ítélnélek el emiatt. Igaz, hogy kevés, de van köztük normális, és általában az a jellemző rájuk, hogy nem igazán kedvelik a többi cigányt, mivel miattuk, őket is olyannak gondolják, mint amilyen a többség. És sajnos a magyarok közt is akad olyan, aki úgy viselkedik, mint a putris cigányok... Én ismerek rendes, tisztességes romát, akinek a családja is normális, dolgozik/iskolába jár mindenki. Bevallom, utálom őket, de aki a normális, azt nem. Örülök, hogy vannak tisztességesek is köztük.
27/41 anonim válasza:
"Én ismerek rendes, tisztességes romát, akinek a családja is normális, dolgozik/iskolába jár mindenki. Bevallom, utálom őket, de aki a normális, azt nem."
*Bevallom utálom az ingyenélő cigókat...
Bocsi, kimaradt egy rész a mondatból. :D
28/41 anonim válasza:
Volt egy cigány haverom, mindene megvolt, jól élt. De ahányszor üzletbe mentem vele mindig ellopott valamit. Bármit, akármilyen kis apróságot. Ezt ő úgy magyarázta, hogy "tudod muszáj, a véremben van".
29/41 A kérdező kommentje:
Mi is Borsodban lakunk :)
2013. márc. 3. 21:06
30/41 anonim válasza:
A te dolgod, de én még az udvarba sem engedném be őket a dolgaink, és a testi épségünk érdekében.
Sokan megjárták már..... De legyen szerencséd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!