Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő, hogy a barátom. (? )
Én teljesen magyar vagyok a barátom egy 20 éves félroma srác. Soha nem bántott, nem volt velem erőszakos sem a 2 év alatt. Emellett bármit megtenne értem. A családja is imád, sose bántanának.
Viszont az utóbbi napokban azon gondolkozom, hogy mások erre miért tekintenek rosszként?
Normális válaszokat kérek. Köszönöm! :)
Ez mindig is így lesz, mind2 fél tehet róla.
Én sem örülnék ha a lányom egy cigánnyal járna(félig negyedi vagy bármeddig is az)
lol, dehogyis elítélendő. a származásról nem tehet, illetve csak az egyik részről az. ha pedig valóban ilyen, ráadásul a szülei is, akkor sehol nem látok semmi kivetnivalót..
egyébként meg ha megfogalmazódott benned a kérdés és ráadásul kiírtad is, Te ezt nem így gondolod.
Első: Köszönöm a normális választ.
Értem. :)
Harmadik: Pont erről beszéltem. Elolvastad amit írtam. Nem csak én mondom ezeket róluk. Mindenki meg van velük elégedve, senkinek nincs velük baja.
Nem félek attól, hogy mi lesz ha vége lesz a kapcsolatnak.
Negyedik: Nem látszik rajta annyira. Sőt rajta látszik a legkevésbé. A húgán inkább.
De azért mégis észrevehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!