Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elitélendő, hogy a barátom. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő, hogy a barátom. (? )

Figyelt kérdés

Én teljesen magyar vagyok a barátom egy 20 éves félroma srác. Soha nem bántott, nem volt velem erőszakos sem a 2 év alatt. Emellett bármit megtenne értem. A családja is imád, sose bántanának.

Viszont az utóbbi napokban azon gondolkozom, hogy mások erre miért tekintenek rosszként?

Normális válaszokat kérek. Köszönöm! :)

2013. márc. 2. 19:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%

Ez mindig is így lesz, mind2 fél tehet róla.

Én sem örülnék ha a lányom egy cigánnyal járna(félig negyedi vagy bármeddig is az)

2013. márc. 2. 19:11
 2/19 anonim ***** válasza:

lol, dehogyis elítélendő. a származásról nem tehet, illetve csak az egyik részről az. ha pedig valóban ilyen, ráadásul a szülei is, akkor sehol nem látok semmi kivetnivalót..

egyébként meg ha megfogalmazódott benned a kérdés és ráadásul kiírtad is, Te ezt nem így gondolod.

2013. márc. 2. 19:12
 3/19 A kérdező kommentje:

Első: Köszönöm a normális választ.

Értem. :)

2013. márc. 2. 19:12
 4/19 A kérdező kommentje:
Második: neked is köszönöm az értelmes választ. Csak azért merült fel bennem, mert sokan ritka ronda szemekkel néznek ránk, pedig nem is ismerik azt az embert. Én értem az előítéletet, de azért nem kéne mindenkire ugyanúgy tekinteni.
2013. márc. 2. 19:14
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Majd rájössz te magad is hogy miért tekintenek erre rosszként mások. Csak akkor már késő lesz!
2013. márc. 2. 19:15
 6/19 A kérdező kommentje:

Harmadik: Pont erről beszéltem. Elolvastad amit írtam. Nem csak én mondom ezeket róluk. Mindenki meg van velük elégedve, senkinek nincs velük baja.

Nem félek attól, hogy mi lesz ha vége lesz a kapcsolatnak.

2013. márc. 2. 19:18
 7/19 anonim ***** válasza:
Lehet tévedek, de ha valaki félroma, azon azért annyira nem szokott látszan. Nem hiszem, hogy ennyire feltünő lenne.
2013. márc. 2. 19:24
 8/19 A kérdező kommentje:

Negyedik: Nem látszik rajta annyira. Sőt rajta látszik a legkevésbé. A húgán inkább.

De azért mégis észrevehető.

2013. márc. 2. 19:25
 9/19 anonim ***** válasza:
62%
Nekem volt "szerencsém" a családban 1 retek román cigányhoz aki még analfabéta is volt. Az elejében még nagyon "aranyos" és simulékony volt sőt még dolgozni is hajlandó volt. A vége felé már kezdett kinyílni a szeme csak követelőzni tudott melózni sem akart, a család is beakart költözni. Szerencsére sikerült a qrvát eltakarítani. Tudod van 1 mondás: csíkos a csíkoshoz,kockás a kockáshoz!
2013. márc. 2. 19:36
 10/19 A kérdező kommentje:
#9 sajnálom, hogy ilyen tapasztalatod van. 2 éve semmi problémám nincs. Ráadásul tiszták is, tanultak, és emelett dolgoznak.
2013. márc. 2. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!