Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elitélendő, hogy a barátom. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő, hogy a barátom. (? )

Figyelt kérdés

Én teljesen magyar vagyok a barátom egy 20 éves félroma srác. Soha nem bántott, nem volt velem erőszakos sem a 2 év alatt. Emellett bármit megtenne értem. A családja is imád, sose bántanának.

Viszont az utóbbi napokban azon gondolkozom, hogy mások erre miért tekintenek rosszként?

Normális válaszokat kérek. Köszönöm! :)

2013. márc. 2. 19:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát, van egy lány aki cigány származású, vezető beosztású, intelligens, én is bejövök neki azt hiszem, egyedül vagyok évek óta, ideális parner lenne, imád főzni, sokat dolgozik, rendes nő. Én ennek ellenére inkább elkerülöm, egyrészt a saját elveim miatt másrészt az ismerőseim, kollégáim rosszallását elkerülendő, ennyi.
2013. márc. 2. 19:46
 12/19 A kérdező kommentje:
Figyelj én azt mondom #11, hogy meérné megpróbálni. Ne foglalkozz azzal mások mit mondanak. :) Én sem teszem. Csak kíváncsi voltam az itt lévő emberek véleményére.
2013. márc. 2. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:

én velem most szakított majdnem 3év után a félroma barátom.

Az elején nagyon szeretett meg mindent megtett volna értem. Aztán másfél évtől csak a gond volt. Nem dolgozott,abbahagyta az iskolát. Már lassan 2hónapja nem tudok róla, de nem hiszem h azóta is változott-e vmi. A szülei engem nem szerettek, mert fehér voltam és hozzájuk képest művelt, meg "gazdag elkényeztetett pi..a"

Csak az a gond, h én még mindig szeretem.De tudom ennél már csak jobb van. Tudod én is ezt hittem, h sokkal rendesebb, mint bármelyik magyar srác.Dehát előbb utóbb kibújik a szög a zsákból. (mondjuk őt a környezete is befolyásolja nagyban)

Remélem Te nem így jársz, mint én :)))

2013. márc. 2. 19:49
 14/19 A kérdező kommentje:

#13-as sajnálom hogy így jártál. Hát mint írtam 2 éve nagyon jól megvagyunk, szeretnek a szülők, dolgosak, intelligensek.

Egyelőre semmi esélyt nem adok a csúnya végre.

2013. márc. 2. 19:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor neked mázlid van! :) Kívánom, h legyetek boldogok és ne törődj más véleményével! én egyáltalán nem szégyelltem őt meg semmi szóval te se tedd.. :) Csak csalódott vagyok, mert én tényleg vele terveztem a jövőt,hiába volt "más". De az vigasztal, h nem hiszem h talál nálam jobbat főleg így...:DDDDD :)
2013. márc. 2. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem minden arany ami fénylik.
2013. márc. 2. 19:55
 17/19 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, nem, biztos nem fogom megpróbálni! Szerintem mostanában te sem vagy biztos a választásodban, különben nem tetted volna fel ezt a kérdést.
2013. márc. 2. 20:01
 18/19 anonim ***** válasza:
mindenki maradjon a sajat fajtajanal, ennyi
2013. márc. 2. 21:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Valamilyen szemszögből rasszizmus..
2013. aug. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!