Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő, hogy a barátom. (? )
Én teljesen magyar vagyok a barátom egy 20 éves félroma srác. Soha nem bántott, nem volt velem erőszakos sem a 2 év alatt. Emellett bármit megtenne értem. A családja is imád, sose bántanának.
Viszont az utóbbi napokban azon gondolkozom, hogy mások erre miért tekintenek rosszként?
Normális válaszokat kérek. Köszönöm! :)
én velem most szakított majdnem 3év után a félroma barátom.
Az elején nagyon szeretett meg mindent megtett volna értem. Aztán másfél évtől csak a gond volt. Nem dolgozott,abbahagyta az iskolát. Már lassan 2hónapja nem tudok róla, de nem hiszem h azóta is változott-e vmi. A szülei engem nem szerettek, mert fehér voltam és hozzájuk képest művelt, meg "gazdag elkényeztetett pi..a"
Csak az a gond, h én még mindig szeretem.De tudom ennél már csak jobb van. Tudod én is ezt hittem, h sokkal rendesebb, mint bármelyik magyar srác.Dehát előbb utóbb kibújik a szög a zsákból. (mondjuk őt a környezete is befolyásolja nagyban)
Remélem Te nem így jársz, mint én :)))
#13-as sajnálom hogy így jártál. Hát mint írtam 2 éve nagyon jól megvagyunk, szeretnek a szülők, dolgosak, intelligensek.
Egyelőre semmi esélyt nem adok a csúnya végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!