Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anyám utálja a barátomat! Mit tegyek, hogy ne így
legyen?
Figyelt kérdés
Nos. 16 éves lány vagyok. Fél éve kiléptem a másfél éves kapcsolatomból. Aztán lett egy következő barátom, de édesanyám nem szereti a mostani barátomat. Az előző barátom állandóan pitizett neki és nyalizott, de olyan profi módon, hogy anyum észre sem vette. A mostani pedig nem pitizik neki. Ő furább srác. Furcsán mutatja ki a szeretetét, kicsit zárkózottabb de velem rengeteget hülyéskedik. Például tudja, hogy nem vagyok sértődékeny és ha hülyéskedünk olyat is mond nekem, hogy 'büdös köcsög'. Persze nem komolyan. Játszik, csak anyumék ezt nem tudják. És hiába mondom neki, nem veszi figyelembe. Anyumnak bizonyítani kell ahhoz, hogy szeressen valakit. És anyum szerint a mostani barátom még nem bizonyított. Ehhez képest más városban lakik és mégis mindig lejön hozzám. Ha rosszul érzem magam valami miatt felül az első buszra, utazik két órát és nemérdekli semmi, jön, hogy ne érezzem magam olyan rosszul. HA beteg vagyok ápol. De anyum ezeket nem tudja, és nem is érdekli, és nem veszi be a 'fényező' dumát. Egyszerűen nem akar vele megbékélni. És ez engem annyira frusztrál és szomorúvá tesz, hogy elrontja a napjaimat és kapcsolataimat. Hogy lehetne jó kedvem ha az anyám utálja azt az embert akit szeretek?! Hogyan próbáljuk meg jobb belátásra bírni? A barátom nem fog neki nyalizni. Volt már hogy hívtuk, hogy pl. társasozzon, vagy kártyázzon velünk, de anyum olyankor sosem szál be a játékba. Nem tudom, hogy hogy bírjam jobb belátásra és hogyan bizonyítsam, hogy a barátom nem egy semmirekellő? :(
Tudja és tiszteletben tartja a dolgaimat. Mikor itt van barátom nem is mutatja ki az utálatát. Csak nem keresi a társaságunkat. Csak ha nincs itt akkor tesz megjegyzéseket. Vagy más a hanglejtése, szúrósabban mondja a dolgokat, stb. nem feltűnő, de én egyből észreveszem, hisz az anyám.
2013. márc. 1. 00:30
12/22 anonim válasza:
Amíg nem dugja meg az anyádat addig utálni fogja
2013. márc. 1. 01:19
13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kulturált választ. Ez esetben mindig utálni fogja.
2013. márc. 1. 01:41
14/22 anonim válasza:
Nézd, lehet, hogy anyukád ránéz a srácra, és már kiveri a víz a puszta látványától is. Van ilyen. Öcsém barátnője annyira hülye lány, mint három marék molylepke, képes volt elérni, hogy meglátom és már felb.sz a jelenléte, még semmit nem tett, vagy mondott, de már szívlapáttal agyonvágnám, annyira irritál a puszta látványa.
Mi ezt megoldottuk úgy, hogy én semmit nem nyilatkozok a csajról öcsémnek, nem kritizálom, nem szólok be rá, és nem teszek gúnyos megjegyzéseket, mert neki rosszul esik, ő meg cserébe nem hozza ide. Így kb mindenki boldog. Beszélj anyuddal, ha nem szereti a srácot, hát nem szereti, törődj bele és ne erőltesd a dolgot. Arra viszont megkérheted, hogy neked ne kritizálja előtted, mert rosszul esik.
21L
2013. márc. 1. 02:07
15/22 A kérdező kommentje:
ez csak természetes, köszönöm a választ.:)
2013. márc. 1. 02:27
16/22 anonim válasza:
a barátod egy primitív t4hó paraszt. csak ilyenek mondják a párjuknak viccből, hogy büdös köcsög.
lehet ez a baja az anyádnak vele?
2013. márc. 1. 03:56
17/22 anonim válasza:
Gondolom meg van az oka. A mai lányok a tahókra buknak (nektek ez az aranyos rosszfiú), azt meg a régiek nem bírják, ez van. Érdekes, engem az összes eddigi barátnőm anyja kedvelt (faterokkal is jól kijöttem), a mostani is. Lehet bennem van a hiba...
2013. márc. 1. 08:35
18/22 A kérdező kommentje:
neeeeem. egyébként egyáltalán nem tahó. soha nem bántana meg stb. nemis mergesen mondja, mikor ilyet mond. hanem pl mondja hogy 'büdös köcsög, de imádlak' és elmosolyodik meg megölel.
2013. márc. 1. 11:32
19/22 anonim válasza:
háát, aranyom, ha neked ez vicces, akkor megtaláltad életed párját. Ez nem poén. ez kurv4gáz.
bár van abban valami bájos, ahogy az ilyen parasztoknak tudtok örülni... amikor felcsinál, mit mond majd? egy dagadt tehén vagy, de azért szeretlek?
2013. márc. 1. 16:31
20/22 A kérdező kommentje:
úúúristen. nem. egyaltalan nem taho es nem paraszt. o ilyen es kesz. egyeb szemetseget nem muvel es nemis mond. nem bukom a tahokra, mivel latom mindenki igy veszi le..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!