Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyam nem engedi hogy a pasimnal aludjak! Mar 11 honapja 1utt vagyunk, ismeri a baratomat, hisz minden nap vele vagyok, minden nap jar hozzam, es 7 hazzal arrebb lakok tole!?
Elhiszem, hogy ott akarsz aludni, én is nagyon szívesen aludnék a barátomnál.
Ő tőle 5 házzal arrébb lakik, mégsem engedik a szüleim, hogy átmenjek vagy ő jöjjön hozzám. Lehet, hogy anyukád látja rajtad az éretlenséged... Mindenki azt mondja, hogy fejlettebb vagyok a korombeliektől, és a szüleim a felét sem engedik meg annak, amit a te "anyád". Nekik még az is sok, ha két-három órát együtt töltünk kint a házunk előtt.
Szóval szerintem nem a világ vége a problémád.
Hány éves vagy?
(15/L)
Nekünk sem engedik.. 15 hónapja együtt vagyunk, szex még nem volt, nincs is tervben, és mégsem.. Ezt amúgy a szülők is tudják..
17/F & 16/L
Talán mert nem tudja, hogy mi van köztetek, és nem akarja, hogy legyen valami. Ezt a szexre értem.
Mellesleg, másfél perc séta... egész álló nap együtt vagytok, még az éjszaka is kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!