Anyám enyhén szólva ki akarja nyírni a barátomat. Mivel változtathatnék a véleményén? Többi lent.
Szóval kiderült,hogy megfertőződtem Trichomonas-sal,és a barátom volt akitől elkaptam. Ő nem tudott róla,hogy beteg védekeztünk is,szóval valószínűleg valamelyik közös fürdőzésünk alkalmával kaphattam el. Átbeszéltük vele,kezeltetni fogjuk magunkat amint lehet,minden oké. Anyám viszont ki akarja tekerni a pasim nyakát. Úgy csinál,mintha minimum AIDS-es lennék,vagy,mintha a barátom szándékosan fertőzött volna meg.
Persze meg tudom érteni,hogy kiakadt,de azért mégis... mivel nyugtathatnám le?
Mi a csodának tárgyalod meg az ilyesmiket anyádddal!?!??!
Anyádnak meg nem ártana, ha adnál egy könyvet az ilyen jellegü fertözésekröl.
Húgom is összeszedett valamit a régi barátjától, ő is elmondta itthon. Nem értem miért baja ez a válaszolóknak. Azt is elmondja ha meg van fázva.
Nem értem miért akadt ki anyukád, persze nem azt mondom járjon örömtáncot, de nem értem ezt a hevességet.
Azt is elmondja, hogy megvan fázva...
Ne haragudj, de a szexuális jellegű fertőzés szerintem magánügy, az adott párra tartozik. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a leány odaáll az anyuka elé adott esetben és közli "anya, menjünk már el a dokihoz, kankóm van!". Ne már. Az ilyesmit illik diszkréten intézni.
Nyílván anyukád nagyon dühös és emiatt beszél szamárságokat. Dühében az ember mindent odavághat a másiknak. Ha komolyan gondolja a kinyírást, az az ő gondja. Kalocsán van hely a gyilkosoknak mindig.
Egyébként mi a francnak mondtad el anyukának ezt? Amikor észrevetted, hogy gáz van, akkor nem anyukához kellett volna robogni, hanem egy bőr- és nemigondozóhoz.
Nem kell lenyugtatni, majd lenyugszik magától. De azért azt gondold át, hogy te mit érzenél és hogyan cselekednál az ő helyében...
Jó tanulság legyen: máskor pedig gumi nélkül ne feküdj össze senkivel. (Közös fürdőzés során nagyon kevés nemi betegséget lehet elkapni. Gumi nélküli közösüléssel annál többet.)
Naszóval,először is:
Anyámmal nagyon jóban vagyok,olyan mintha a barátnőm lenne,ergo egyértelmű volt,hogy tudjon róla (mellesleg ápolónő,szóval ha nem mondtam volna meg akkor is megtudta volna). Viszont nem ez volt a kérdésem,légyszi ne ezen lovagoljatok.
Másodszor: Vállalom a felelősséget,elmegyek az orvoshoz amint lehet,és kezeltetni is fogom magamat,a barátommal együtt.
Harmadszor: Tudom,hogy valszeg a barátom volt aki hordozta a betegséget,azt is sejtjük,hogy honnan,de se ő,sem én nem tudtuk,hogy fertőzött. A baj már megtörtént,késő ezen rágódni. Mellesleg emiatt nem fogom kidobni a barátomat.
Negyedszer: Igen,ez a kérdés is az enyém,csak nem akartam összekeverni a két témát: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__39655..
Aztán: Nem,anyám nem gondolta halál komolyan a kinyírás dolgot, azért írtam, hogy "enyhén szólva" :)
És végül: Gumival védekeztünk,ezért veszem biztosra,hogy a fürdővízzel kaptam el a nyavalyát.
Van még kérdés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!