Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám enyhén szólva ki akarja...

Anyám enyhén szólva ki akarja nyírni a barátomat. Mivel változtathatnék a véleményén? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval kiderült,hogy megfertőződtem Trichomonas-sal,és a barátom volt akitől elkaptam. Ő nem tudott róla,hogy beteg védekeztünk is,szóval valószínűleg valamelyik közös fürdőzésünk alkalmával kaphattam el. Átbeszéltük vele,kezeltetni fogjuk magunkat amint lehet,minden oké. Anyám viszont ki akarja tekerni a pasim nyakát. Úgy csinál,mintha minimum AIDS-es lennék,vagy,mintha a barátom szándékosan fertőzött volna meg.

Persze meg tudom érteni,hogy kiakadt,de azért mégis... mivel nyugtathatnám le?

2013. febr. 4. 15:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen gondoltam erre is, és betudtam féltékenységnek. Anyuci pici lányát lenyúlta egy pasi és anyuci pici lánya egyre sűrűbben alszik máshol. Egyértelmű,hogy féltékeny. :)

Voltak emiatt vitáink,de nem vallja be...

Szerintem emiatt is akadhatott ki a kelleténél jobban.

2013. febr. 6. 19:50
 12/13 anonim válasza:
próbáljatok közös programot szervezni, hogy anyud jobban megismerje és megbékéljen vele. pl.: üljetek le valamit játszani. mindegy hány évesek vagytok. akár kártyajáték. akár egy activity, bármi. vagy bármi közös program. mutassa meg a párod, hogy számíthatsz rá, megbízható és segítőkész!
2013. márc. 1. 00:25
 13/13 anonim ***** válasza:

“Ő nem tudott róla,hogy beteg védekeztünk is,szóval valószínűleg valamelyik közös fürdőzésünk alkalmával kaphattam el.”

Persze, persze. Hihető sztori.

A pasid félredugott vagy qvázott melletted.

Én is kinyírnám anyud helyében.

2018. febr. 7. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!