Anyám enyhén szólva ki akarja nyírni a barátomat. Mivel változtathatnék a véleményén? Többi lent.
Szóval kiderült,hogy megfertőződtem Trichomonas-sal,és a barátom volt akitől elkaptam. Ő nem tudott róla,hogy beteg védekeztünk is,szóval valószínűleg valamelyik közös fürdőzésünk alkalmával kaphattam el. Átbeszéltük vele,kezeltetni fogjuk magunkat amint lehet,minden oké. Anyám viszont ki akarja tekerni a pasim nyakát. Úgy csinál,mintha minimum AIDS-es lennék,vagy,mintha a barátom szándékosan fertőzött volna meg.
Persze meg tudom érteni,hogy kiakadt,de azért mégis... mivel nyugtathatnám le?
Igen gondoltam erre is, és betudtam féltékenységnek. Anyuci pici lányát lenyúlta egy pasi és anyuci pici lánya egyre sűrűbben alszik máshol. Egyértelmű,hogy féltékeny. :)
Voltak emiatt vitáink,de nem vallja be...
Szerintem emiatt is akadhatott ki a kelleténél jobban.
“Ő nem tudott róla,hogy beteg védekeztünk is,szóval valószínűleg valamelyik közös fürdőzésünk alkalmával kaphattam el.”
Persze, persze. Hihető sztori.
A pasid félredugott vagy qvázott melletted.
Én is kinyírnám anyud helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!