Hogyan változtathatnám meg a párom véleményét és/vagy én hogyan változtathatnék a helyzeten? Elhanyagolva érzi magát.
Szerintem mindketten hibásak vagytok és csak ketten tudtok változtatni a dolgon.
A párodnak meg kell értenie hogy nem egy sétagalopp két gyerekkel otthon az élet.
Neked pedig változtatnod kell mert ha valaki azt érzi hogy elvan hanyagolva azt nem lehet rosszul érezni.
Én 3 hónapja szültem és rengetegen, még a védőnő is figyelmeztetett arra, hogy oké hogy most bekerült egy baba a képbe és minden gondolatom ő körül forog de a férjemet sem szabad elhanyagolnom mert nagyon sokan esnek ebbe a hibába, ahogy te is.
A felfogásodon kell változtatni. Sokat gondolkodj hogy hogyan tudnál jobban oda figyelni a párodra.
Én pl olyan apróságokkal tartom a tüzet a kapcsolatunkban hogy amire hazaér, csinálok egy kávét a férjemnek. Szoktam szerelmes üzeneteket hagyni a papucsában. Napközben írok neki SMS-t mennyire szeretem. Apró dolgok ezek, de hidd el, sokat jelentenek.
Nem hajlandó pelenkát cserélni a gyerekén...? Milyen apa az ilyen...? Szóhoz se jutok.
Meg kell beszélnetek a dolgokat, más megoldás nincs. De gyorsan, még mielőtt elfajulnak a dolgok, nehogy késő legyen. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!