Miért van ez így? Hogyan változtathatnék?
Igyekszem a lehető leg igényesebben kinézni. Hat hónapja szültem, egy gramm feleslegem sincs, kockásra felüléseztem a hasam, borotválkozom három naponta, kétszer zuhanyzom naponta, és mindíg csinos vagyok.
A férjem viszont... Az elmúlt két-három hónapban nagyon leeresztett.Ha hetente egyszer borotválkozik, megtisztelve érezhetem magam. A fogait nem mossa, fürödni három-négy naponta ha eljut, boxert is akkor vált. Fujj...
Amikor hozzám bújik éés megcsap a...hm... "férfias illat" eléggé elmegy a kedvem mindentől.
Próbáltam finoman célozni, de nem jött be.
Gratula, hogy ilyen hamar sikerül helyrehoznod az alakod! :)
A férjed nem depressziós véletlenül? Most nem mondom, hogy mindenkinek kockás hasúnak kell lennie... no de a 3-4 naponta fürdés meg fogat nem mosás... hát ez gusztustalan.
Ne finoman célozgass neki, hanem mondd meg egyenesen, hogy változtasson ezen.
Vagy invitáld közös fürdésre. :D
Nálam ez annyira alapvető, hogy míg észre nem vettem, eszembe sem jutott ilyesmi.
Am kösz. A hathetes kontroll óta minden nap 100 felülés. Meg csak két kilót híztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!