Irigy vagyok! Hogyan változtathatnék ezen?
Szóval! Körülbelül egy éve az én életem eléggé összeomlott. Tavaly végeztem el az iskolát (idegenforgalmi területen) és azóta kézzel-lábbal munkát keresek de nem találok egyszerüen semmit, voltam már jónéhány interjún dehát csaknem kellettem. Szerelem területén se vagyok mostanában a legszerencsésebb de inkább ezt nem részletezem. Az unokatesómnak pedig aranyélete van és ez eléggé dühít sokszor. A pasija külföldön dolgozik, kb. 2 hónapja kiment hozzá mostmeg hazajöttek együtt. A csajnak nincs munkája, de őt ezt nem is érdekli. A pasija azt mondta hogy nem is örülne neki ha lenne mert akkor kevesebbet lennének együtt. Azigen mondom. Az anyja se dolgozott sohasem, ebből kifolyólag ezt látta otthon sztem majd őt is a pasija fogja eltartani. A csajnak érettségije sincs. Elgondolkoztam ha ne adj isten szétmennek akkor ő hogy fog megállni a saját lábán. De gondolom akkor kifog egy másik pénzes csávót, mert ő világéletében mindig is szerencsés volt. Az a problémám hogy én elég irigy vagyok az ő életére, pedig soha nem akarnám hogy egy férfitól függjek, inkább arra vagyok irigy hogy ő ezt magasról letojja hogy nincs munkája csak él mint a hal a vízben. Most is mennek jövőhéten nyaralni Görögországba a pasijával. A csaj 24 éves amúgy, a pasija meg 33. Szerintetek mit tegyek hogy ne legyek irigy rá?
22/L
az én unokahúgom is ilyen, mint a tiéd.
hihetetlenül szerencsés, csak megjelenik valahol, és tapadnak rá az inteligens pénzes pasik. most végezte el nagy nehezen az érettségit, de már kapott munkát németországban.
én ehhez képest mindig egyedül vagyok, és pechem van, sose kaptam még nyárra sem egy hét melót.
kiskoromban nagyon irigyeltem, hogy tele volt szép ruhákkal, és már 13 évesen körülrajongták a pasik, engem meg észre sem vettek.
túlzás nélkül, mindketten szépek vagyunk, de ő mindig csillogóbb, gyönyörűbb, álomszép ruhái és ékszerei vannak.
az árnyékában nőttem fel, de már elfogadtam, hogy ő ilyen, illik is hozzá, hogy mindig a központban legyen.
ma már elfogadtam, és egyszerűen csak csodálom.
20/L
Irigykedhetsz rám is.
Luxuskocsival járok, budai villában élek, a bankszámlámon 8 számjegyű összeg.Hogy miből?
Meghaltak a szüleim, egyke vagyok, senkim nincsen, így itt tobzódok, és olvasom a hülye kérdéseket.
Na, még mindig irigy vagy???
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!