Tényleg önző és irigy ember vagyok?
Ez komoly! Szerintem ne adj nekik.
A párodnak mondd meg, hogyha nem tetszik ez a helyzet neki, akkor feszítsetek egy zsineget a kis kerted felezőjére és az egyik felét művelje ő, a másikat te. Az ő részéből annak ad, akinek akar, a tiéd pedig a tiétek. Ha elkezdi művelni a kis földjét, észbe fog kapni, hogy nem olyan vicces más zöldségével "dobálózni".
Én ezt csinálnám. Ne hagyd magad. Sok sikert!
A kedves férjed adjon abból, amit ő megtermelt!
Legközelebb vesd fel, hogy tavasszal átjöhetne a sógor meg a felesége egy kicsit ásni, mert kéne a segítség, meg kapálni, és gazolni. Ha már esznek is a zöldségből, dolgozzanak is érte.
Egyből nem fog nekik kelleni.
Lustaság, fél egészség.
Figyu, lehet, h én szemét vagyok, de a kisördög bennem van...:)
Nem akarok belemenni, h milyen pontosan a kapcsolatotok, ne az én dolgom és nem ez a kérdés. Nekem is vannak sógoraim és sógornőim, tudom, ha a családot kapjuk és nem választjuk. Sajna. Lehet, h én kifejezetten csúnya és hibás zöldségekből beválogatnék nekik egy csomagot a piacon. Többet nem kujcsorog majd érte, és lehet, h veszi majd a fáradtságot, h vásároljon, v. ültessen.
Bocs, ha bunkóság
Egyáltalán nem vagy se irígy, se önző. A kerti munka a legnehezebb fizikai munkák közé tartozik. És azzal a pár szál kis zöldséggel is mennyi munka van! Felásni, elültetni, locsolgatni, hadakozni meztelen csigákkal, a hangyákkal, gazalni, stb.
A párod álljon csak be segíteni, aztán adakozzon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!