Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért irigy az ember?

Miért irigy az ember?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 23:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mert a legjobb akar lenni.

És fáj neki, hogy nem ő az.

2011. júl. 10. 23:12
 2/15 Vree ***** válasza:
32%

Miért hideg a jégcsap?

De szeretem az ilyen kérdéseket - semmi magyarázat hogy mire vár választ, arra vagyok kénytelen gondolni hogy csak nincs kinek panaszkodni csak egy weboldalnak...

2011. júl. 10. 23:13
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
ez így van, ahogy az előző mondta. mi volt a konkrét sérelmed amiért feltetted ezt a kérdést? egyszerűbb lett vna kiírni fb-ra.. :D
2011. júl. 10. 23:15
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert könnyebb a seggünkön maradni és irigykedni, mint tenni azért, hogy mi legyünk abban a helyzetben, amire irigykedünk.
2011. júl. 10. 23:15
 5/15 A kérdező kommentje:
direkt nem írtam példát, általánosságban kérdezem!
2011. júl. 10. 23:17
 6/15 anonim ***** válasza:

De szeretem akiknek nincs kivel kötekedni csak egy weboldallal.

Sajnos ilyen a világ,erre nincs magyarázat.Mindíg a legjobbat akarja magának mindenki.

2011. júl. 10. 23:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Mert az élet harc. Az a legéletrevalóbb, aki a legtöbbet meg tudja szerezni.
2011. júl. 10. 23:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Azért biztos van aolyan aki nem az. De szerintem azért mert ebben nőttek fel az emberek.Régen amikor mindenki egyenlő volt(őskor),akkor gosnolom nem volt ennyire nagy aza irigység, de ma amikor nagy aszegénység és nagyok az ellentétek, mindenki azt szeretné hogy ő se legyen kivétel ezért nem tudják az emberek elfogadni, hogy hogy lehet az h. valakinek jár minden valakinek meg semmi.Na meg ebben a mai világnam már nem igazán tud örülni az ember más szerencséjének vagy tehetségének, hisz abból neki semmi haszna nincs,ezérta feszültségét úgy vezeti le, hogy irigy lesz+ igaz az hogy túlélisi ösztön.
2011. júl. 11. 06:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Mert önző, mindig magának szeretné a legjobbat.
2011. júl. 11. 09:36
 10/15 anonim ***** válasza:
Legszebb öröm a káröröm mert abban nincs irigység!:) Ez már megint olyan kérdés amire nem lehetett bölcsen felelni mert mindenki máshogy ,gondolkozik el rajta .
2011. júl. 11. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!