Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az anyám utálja a barátomat!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyám utálja a barátomat! Mit tegyek, hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés
Nos. 16 éves lány vagyok. Fél éve kiléptem a másfél éves kapcsolatomból. Aztán lett egy következő barátom, de édesanyám nem szereti a mostani barátomat. Az előző barátom állandóan pitizett neki és nyalizott, de olyan profi módon, hogy anyum észre sem vette. A mostani pedig nem pitizik neki. Ő furább srác. Furcsán mutatja ki a szeretetét, kicsit zárkózottabb de velem rengeteget hülyéskedik. Például tudja, hogy nem vagyok sértődékeny és ha hülyéskedünk olyat is mond nekem, hogy 'büdös köcsög'. Persze nem komolyan. Játszik, csak anyumék ezt nem tudják. És hiába mondom neki, nem veszi figyelembe. Anyumnak bizonyítani kell ahhoz, hogy szeressen valakit. És anyum szerint a mostani barátom még nem bizonyított. Ehhez képest más városban lakik és mégis mindig lejön hozzám. Ha rosszul érzem magam valami miatt felül az első buszra, utazik két órát és nemérdekli semmi, jön, hogy ne érezzem magam olyan rosszul. HA beteg vagyok ápol. De anyum ezeket nem tudja, és nem is érdekli, és nem veszi be a 'fényező' dumát. Egyszerűen nem akar vele megbékélni. És ez engem annyira frusztrál és szomorúvá tesz, hogy elrontja a napjaimat és kapcsolataimat. Hogy lehetne jó kedvem ha az anyám utálja azt az embert akit szeretek?! Hogyan próbáljuk meg jobb belátásra bírni? A barátom nem fog neki nyalizni. Volt már hogy hívtuk, hogy pl. társasozzon, vagy kártyázzon velünk, de anyum olyankor sosem szál be a játékba. Nem tudom, hogy hogy bírjam jobb belátásra és hogyan bizonyítsam, hogy a barátom nem egy semmirekellő? :(

2013. márc. 1. 00:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

"16 éves lány vagyok. Fél éve kiléptem a másfél éves kapcsolatomból."

hát ez nekem too much

2013. márc. 1. 00:03
 2/22 A kérdező kommentje:
Ezen mi nem hihető?
2013. márc. 1. 00:05
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

kicsit korán kezdted

30 évesen kiégett nőci leszel

2013. márc. 1. 00:05
 4/22 anonim ***** válasza:
56%
Kár volt elmondani anyudnak, hogy van valakid. Ez a te magánügyed, a szerelmi életed. Gondolom ő sem számol be arról, hogy pl. tegnap Ferikével kefélt a 12. kerületben. Ne törődj a véleményével. Majd megenyhül, idő kell neki.
2013. márc. 1. 00:06
 5/22 anonim ***** válasza:
Mond a barátodnak hogy anyud elött annyit bizonyitson hogy szeret téged ez valoszinüleg nem fog nehezére esni ha anuyd idővel látja hogy szeret figyel rád és nem feltétlenül azt hallja csak hogy büdös köcsög talán jobb belátásra tér ehhez idő kell hogy elfogadja nem megy sec perc alatt, de mindig mond neki hogy milyen jol érzed magad vele meg minden ne add fel
2013. márc. 1. 00:06
 6/22 A kérdező kommentje:
sajnálom, hogy nem vagyok olyan mint a mai cafkák, hogy összejövök 2 hétre egy pasival és azt követően dobom, majd ezt megteszem még 6 másikkal...
2013. márc. 1. 00:07
 7/22 A kérdező kommentje:
nem adom fel.:) 4 hónapja vagyunk együtt. anyum azóta is tudja, mivel egy véletlen során megismerkedtek. és az a baj, hogy ugye a tél közepén nem lehetünk órákon át utcán, vagy bizonyos helyeken. Hanem kell egy meleg pont is ahol nyugodtan ellehetünk. Ezért is vagyunk nálunk. De mindig elmegyünk azért valahová. Csak értitek na..
2013. márc. 1. 00:09
 8/22 anonim ***** válasza:

4! ezt egy szülő észreveszi már bocs.

1!-k igaza van. Korán kezdted, ezt viszont engedte.

Anyukád nem szokott dumálni a sráccal? Én szoktam, sőt valamikor ő akar velem beszélni. Valahol itt kéne kezdeni, bár a szülök néha elég maradiak. Te ismered anyukádat, Neked kéne megtalálni mi az amivel össze tudnád hozni őket. N

2013. márc. 1. 00:10
 9/22 A kérdező kommentje:
igen. csakhogy ő nagyon nehéz eset. nem igazán szoktak beszélni. barátom próbálja beszélgetésre bírni, de legtöbbször nem megy. anyum csak bólogat, vagy nemis reagál..
2013. márc. 1. 00:12
 10/22 anonim ***** válasza:

Van amibe a szülőknek nem igazán kéne beleszólnia...

Persze az Ő dolgukat is meg tudom érteni, hogy féltenek, aggódnak h nehogy neked rossz legyen! Csak azt nem bírják felfogni, hogy már felnőttél. Képes vagy Őnmagadért, és érzéseidért felelősséget vállalni. Ááh még tini...

Najah... Ez van.

2013. márc. 1. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!