Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám egy régebbi ügy miatt még mindig ki nem állhatja a barátomat, és ott áll közénk, ahol csak tud. Mit csináljak már vele? Bővebben lent!
Szerintem már nagykorú vagy, szóval te döntöd el, mikor és hova mész.
Anyukádat csak úgy tudod meggyőzni, ha ezt a tudtára hozod.
Lehet, hogy meg kéne kérdezned, hogy valójában mi is a baja a barátoddal, mert ha tényleg emiatt van gondja csak, akkor elég kicsinyes, és olyan, mintha még fel sem nőtt volna, sajnos ismertem ilyen anyukát, én nem bírtam vele sehogy sem kijönni. Bocsánat, hogy anyukádról mondok ilyet, de nekem is vannak rossz emlékeim ilyenről.
Mondd meg anyukádnak, hogy ilyen bármikor előfordulhat, amikor kicsi voltál, biztos előfordultak balesetek, mikor vele voltál, hát ő sem tehetett róla. Mindenki hibázhat, a barátod is. Ha elég felnőtt hozzá, meg kell, hogy értse.
A barátodnak nincs miért tőle bocsánatot kérnie, hiszen neked okozott sérülést, és ha ezt már felnőtt módjára megbeszéltétek, akkor ti tényleg elég érettek vagytok a kapcsolatra. Főleg, hogy másfél évig ilyen körülmények között is kitartottatok egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!