Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyám egy régebbi ügy miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám egy régebbi ügy miatt még mindig ki nem állhatja a barátomat, és ott áll közénk, ahol csak tud. Mit csináljak már vele? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, a barátom 23 éves,és 4 éve vagyunk együtt vagyunk. Imádok táncolni, kiskorom óta talajtornázok, és minden féle táncot szívesen táncolok. Modern tánccal foglalkozom mostanában a legtöbbet. A barátom ugyan ilyen mint én, hip-hop-ozik,szeret mozogni. Anyám mindig szerette. Szinte oda volt érte. Bátyáimnak vele példálózott, ő volt a bezzega...Összekerültünk egy bemutatón, és volt benne emeléses dobálózós rész, ahol is szerencsétlenül érkeztem, és eltört a lábam. Anyám egyből letámadta, csak őt hibáztatta senki mást, esetleg az eszébe sem jutott, hogy én hibáztam.Ennek már lassan 1,5 éve,és nem hajlandó azóta még csak meghallgatni sem.Eleinte többet próbálkozott nála,de állandó elutasítást kapott. Én csak akkor tudok vele találkozni, ha valami mást mondok, hova is megyek. Amikor meg mondom neki hogy a barátommal találkozok, akkor nem megyek én sehova, meg itthon millió dolog van, meg tanulnom kell suliba mert jönnek a vizsgák. Hiába mondom neki hogy hallgassa legalább meg vagy had kérjen bocsánatot és béküljenek ki, mintha nem is mondtam volna neki semmit. Egyszerűen nem tudom mit csináljak vele, nem értem meg hogy miért ilyen vele. Mit csinálhatnék még vele? Előre is köszönöm!
2011. máj. 16. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem már nagykorú vagy, szóval te döntöd el, mikor és hova mész.

Anyukádat csak úgy tudod meggyőzni, ha ezt a tudtára hozod.

Lehet, hogy meg kéne kérdezned, hogy valójában mi is a baja a barátoddal, mert ha tényleg emiatt van gondja csak, akkor elég kicsinyes, és olyan, mintha még fel sem nőtt volna, sajnos ismertem ilyen anyukát, én nem bírtam vele sehogy sem kijönni. Bocsánat, hogy anyukádról mondok ilyet, de nekem is vannak rossz emlékeim ilyenről.

Mondd meg anyukádnak, hogy ilyen bármikor előfordulhat, amikor kicsi voltál, biztos előfordultak balesetek, mikor vele voltál, hát ő sem tehetett róla. Mindenki hibázhat, a barátod is. Ha elég felnőtt hozzá, meg kell, hogy értse.

A barátodnak nincs miért tőle bocsánatot kérnie, hiszen neked okozott sérülést, és ha ezt már felnőtt módjára megbeszéltétek, akkor ti tényleg elég érettek vagytok a kapcsolatra. Főleg, hogy másfél évig ilyen körülmények között is kitartottatok egymás mellett.

2011. máj. 16. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Elég lenne a közös táncot tiltani.
2011. máj. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!