Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztaságmániás lennék?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk házasok, s olyasmi miatt vitatkozunk sokszor, ami már-már pitiánerségnek számít, nevezetesen a TAKARÍTÁSON. Én ugyansi megszoktam a szülői házban is már azt, hogy minden hétvégén takarítás van, no persze nem egész napos, de míg a lakást kitakarítottam otthon a szüleimnél is, hát az kb. négy órát vett igénybe, s ez szombatonként zajlott. Értem ezalatt azt, hogy porszívóztam minden helyiségben, port töröltem, padlócsempét felmostam, konyhában mikrót, gáztűzhelyt kitisztítottam, csempét letöröltem, s a fürdőbe is a szappanmaradékot a csempékről eltakarítottam, s persze közen a mosógép is működött, mert épp mostam is. De ezt, mivel rendszeresen csináltam, kb. négy órát tartott hetente. A párom meg most, az új lakásunkba, amikor hétvégeken elkezdek takarítani, ki van akadva, hogy miért kell azt minden hétvégén csinálni, mert elvégre nincs is ki rendetlenséget csináljon. De én ezt másképp látom, s szó szerint is látom azt, h bizony egy hét alatt is össze tud gyűlni a kosz :-) Én eddig meg voltam győződve arról, hogy normálisan viszonyultam ehhez a kérdéshez, de most már kezdek elbizonytalanodni, hogy ő teljesen igénytelen, vagy pedig én vagyok-e az, aki túlzásba viszi a dolgokat. Tudom, h ő nem szeret takarítani, ezzel nincs is baj, én szívesen megcsinálom, míg ő főz (mert mondjuk azt jobban szereti), s aztán délután lenne időnk közös programhoz is, vagy hvalahova csak úgy elmenni. Nektek mi a véleményetek, vagy ti hogy oldjátok meg ezt a takarításos hercehurcát? Milyen gyakran foglalkoztok ezzel?2013. febr. 27. 21:41
1/7 anonim válasza:
Ezt én is megcsinálom. Ezért kerestem egy rumlis férfit. Nekem kell hogy vki után elpakoljak, takarítsak.
Női dolgok..ő meg végzi a keménymelót
2/7 anonim válasza:
első
Te vagy az Monica?:D
Am szetem ez nem vészes,hetente kell egy nagyobb takarítás.
3/7 anonim válasza:
ha ebből gond van nem egyszerre kéne csinálnod, próbáld meg szét osztani héten, mert így nem lesz jó
felejtsd el otthon mi volt, itt ti laktok
és így kezded a szombatot? egyből felkelsz és ez, mert ha igen, meg is értem őt N
4/7 anonim válasza:
Első vagyok, és nem monica, de még csak a belucci se
5/7 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos hétközben erre nincs időm. Délután érek haza, s örülök, ha tudok egy kicsit főzni, s aztán készülnöm kell a következő napi óráimra. Persze, nem egyből felkelek és takarítok, hanem együtt reggelizünk, s aztán én tíz körül elkezdek takarítani, míg ő főz meg el szokott menni bevásárolni is. S egyébként neki hétköznap sokkal több ideje lenne a takarításra, de valahogy nem látja, hogy mikor mit kéne csinálni, csak ha mondom neki, s akkor nagy buzgalommal nekilát, de olyan össze vissza takarít, nem alaposan. Én meg szégyellem mondani, hogy nem jó, s így inkább elvégzem magam. Meg azt is utálom, amikor mindent a szájába kell rágni, hogy mit csináljon, hogyan csinálja. Olyan tipikus férfi, aki csak a férfimunkához ért. habár, még ha egy egy zár elromlik, akkor is nekem kell szólnom, hogy jó lenen már megjavítani. S ez egyre jobban dühít!!!
2013. febr. 27. 22:00
6/7 anonim válasza:
Monica Gellerre gondoltam a Jóbarátokból,de oké.:D
7/7 anonim válasza:
Az egy szr sorozat
Dexter 4ever:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!