Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálnak úgy, mintha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálnak úgy, mintha nem lennék neki? 20/l

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve leszünk együtt a barátommal. Van egy régebbi társasága, az utóbbi időben gyakrabban hívják hétvégente a barátomat, hogy menjen velük bulizni. Mi akkor együtt szoktunk lenni, de nem is az a gondom, hogy nem velem lesz, néha még én buzdítom, hogy menjen. De azt mondja, ha elmegy azon gondolkozik, hogy miért nincs inkább velem, időpocsékolásnak tűnik neki az az idő. Inkább az aggaszt, hogy folyton egy lány hívja, mint a csapat "szószólója". Nekem mégis furcsa. Legfőképpen az, hogy mindig csábítgatják a barátomat, hogy menjen, de még egyszer sem mondták neki, hogy vigyen engem is. Mindig csak őt hívják. Ettől a lánytól állítólag nem kell tartanom, mert ők mindig is csak barátok voltak.

Sokat gondolkozom azon, hogy vajon én reagálom-e túl, de mégis úgy érzem, hogy szándékosan nem akarnak tudomást venni rólam.

2013. febr. 19. 21:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A barátodnak egyszer kellene szólnia csak, hogy akar téged is vinni.
2013. febr. 19. 21:54
 2/16 A kérdező kommentje:
De erre már maguktól is rá kellett volna jönniük, hogy akkor hívjanak engem is. De barátomnak mondtam, hogy ha ennyire nem akarnak meghívni, akkor nem is mennék szívesen. Milyen lenne már, hogy meghívat engem is, mikor szemmel láthatóan nem akarnak. Pedig nem is ismernek, úgyhogy az sem lehet, hogy nem kedvelnek.
2013. febr. 19. 21:57
 3/16 anonim ***** válasza:
szerintem túlspilázod. Nagyon mindegy nekik, h jössz vagy ne, a srác egyszer meghívat, onnantól hívni fognak, valószínű. ha nem, akkor gyere vissza, megbeszéljük :)
2013. febr. 19. 21:59
 4/16 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak van igaza. Ha a barátod mondaná hogy megy de csak veled akkor meg lenne oldva a probléma. Ha a társaságnak nem tetszik akkor le lehet vonni a következtetést. Vagy ha a barátod nem mondja nekik hogy téged is akar vinni akkor valószínűleg nem akar és nem is vagy neki annyira fontos. Elsők a barátok meg a bulizás.
2013. febr. 19. 22:00
 5/16 anonim válasza:
Ez a mindig is csak barátok voltak elég sántítós sztorira adhat gyanakvási okot...ócska duma. Vagy nem bírnak valamiért, vagy a barátodat akarja a csak megkapni, hogy szétrépázza a nuniját.
2013. febr. 19. 22:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellett volna maguktól is rájönniük? Azt se tudod mit mondott a barátod nekik rólad az is lehet hogy meg sem említett téged hogy együtt vagytok. Lehet a barátodnak ez csak egy jó kis kibúvó. Be sem mutatott a társaságnak. Az én pasim bemutatott a barátainak és nélkülem nem igazán ment velük bulizni csak nagy ritkán amikor én nem akartam menni. De mindig hívott. És én erre soha egy szóval sem kértem pedig.
2013. febr. 19. 22:03
 7/16 A kérdező kommentje:

A barátom nem túl bulizós.

És igen, nekem a lánnyal van a leginkább gondom, hogy ennyire fontos neki, hogy a barátom ott legyen.

2013. febr. 19. 22:04
 8/16 anonim válasza:
Ti nők olyan hisztis óvodások tudtok lenni, hogy iszonyat.
2013. febr. 19. 22:05
 9/16 A kérdező kommentje:
Lehet.
2013. febr. 19. 22:08
 10/16 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, mit gondol a csaj. A barátod a fontos, hogy ő mit akar/nem akar tőle.
2013. febr. 19. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!