Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak úgy, mintha nem lennék neki? 20/l
Lassan 1 éve leszünk együtt a barátommal. Van egy régebbi társasága, az utóbbi időben gyakrabban hívják hétvégente a barátomat, hogy menjen velük bulizni. Mi akkor együtt szoktunk lenni, de nem is az a gondom, hogy nem velem lesz, néha még én buzdítom, hogy menjen. De azt mondja, ha elmegy azon gondolkozik, hogy miért nincs inkább velem, időpocsékolásnak tűnik neki az az idő. Inkább az aggaszt, hogy folyton egy lány hívja, mint a csapat "szószólója". Nekem mégis furcsa. Legfőképpen az, hogy mindig csábítgatják a barátomat, hogy menjen, de még egyszer sem mondták neki, hogy vigyen engem is. Mindig csak őt hívják. Ettől a lánytól állítólag nem kell tartanom, mert ők mindig is csak barátok voltak.
Sokat gondolkozom azon, hogy vajon én reagálom-e túl, de mégis úgy érzem, hogy szándékosan nem akarnak tudomást venni rólam.
Ha ráugrik és a barátom nem löki le, akkor lehet róla szó. :D
De nem akarlak hitegetni, kétlem, hogy a barátom olyan lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!