Kíváncsi lennék hogy zajlik egy napja egy 5-6-7. hónapos babának a bölcsődében? Nem szeretném beadni, csak eszembe jutott mit csinálnak ott ennyi kisbabával?
na, pont ez jutott eszembe, hogy sírnak szegények, és ugye nincs annyi (nem tudom mi a nevük)bölcsisnéni,mint baba
:(
köszi a választ
jesszus,Nekem vérezne a Szívem,ha ilyet tennék a Kisbabámmal...
Nem véletlen,h a Bölcsőde mint intézmény szükségmegoldásként jött létre, s az sem,h az egészséges pszichés és testi fejlődéshez elengedhetetlen(lenne),h egy Baba az Édesanyja mellett töltse napjait 3 éves korig.Minimum.
A kérdésbe Még belegondolni is fáj ..
Bocs,ha kicsit szubjekt voltam:-)
Biztos én vagyok nem normális, hogy ezt gondolom, de a férjem 5 és fél hónapos, én 8 sem voltam mikor beadtak. Nem vagyunk sem sérültek, sem visszamaradottak emiatt. Igen, a SZÜKSÉG nagy úr. Sajnos az én babám sem lehet 7-8 hónapnál több, mikor el kell kezdenie, eleinte nagyszülőkkel felváltva, különben elveszítjük a lakást ahol lakunk.
Nem így terveztük, beleszólt az élet és a hitelválság, a babó még a hasamban és remélem változik még a helyzet és tudunk majd várni, de örülünk, ha a tgyás időszakot átvészeljük, mert az én fizetésem ilyen magas. Lehet az is, hogy a férjem lesz itthon vele sokszor? Nem tudom, de egy biztos, hogy kikérem magamnak azt, hogy "minek szül" az ilyen. Én is szeretnék másokból élni és csak a gyermekemmel törödni 3 éves koráig. Irigylem csak azt, aki megteheti!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!