Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire számít az, hogy akivel szimpatizáltok, legyen jól fizető állása? Csak ilyenekkel jönnétek össze?
Mi van, ha épp álláskeresésben van a férfi?
Kort írjatok.
Számomra az a fontos, hogy törekvést lássak. Lehet egy pasasnak jól fizető állása, ki tudja meddig tart? Lehet két hónap múlva kirúgják, akkor meg mire mentem a pénzes palimmal? :)
Nekem az a fontos, hogy ne egy herével jöjjek össze, szó szerint, aki otthon döglik és sz*rik a világra, esze ágában sincs munkát keresni, hát még dolgozni... 22/L
Definiáljuk a jól fizetőt...
Nekem az számít, hogy legyen állása (így 30 körül ez a minimum). Tudja magát eltartani, ahogyan én is.
Ha éppen keres, az sem baj, de legalább látszódjon, hogy tesz érte (nem mindenkinek van azonnal szerencséje).
Az ilyen tipikus "művészlelkek" szóba sem jöhetnek, akik azt hiszik, hogy ha ráhánynak valamit egy festővászonra, akkor joguk van vinnyogni, hogy "nem becsülik meg őket", holott ők hogy megérdemelnék azért a képért a 20 millát.
Megélhetési zenészek ugyan ez a kategória.
28/N
Nem is az hogy jól fizető, de legyen állása. Dolgozom ugyanúgy én is a megélhetésemért, nem akarom eltartani a másikat. Nyílván költök a páromra, ha van, de diákmunkából heti 48 óra meló mellett nem biztos hogy egy munkanélküli srácra lenne szükségem :)
23/L
Dolgozzon és ne finnyáskodjon ha melóról van szó. Ha nincs pénze és kell a meló akkor ha úgy van menjen el lapátolni építkezésre.... aztán ha nem tetszik keressen közben.
Az hogy úgy tudunk csak moziba menni ha mindig én fizetek az nem ok....
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!