Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire számít az, hogy akivel szimpatizáltok, legyen jól fizető állása? Csak ilyenekkel jönnétek össze?
Figyelt kérdés
Mi van, ha épp álláskeresésben van a férfi?
Kort írjatok.
2013. febr. 27. 20:29
3/16 anonim válasza:
Nekem szurkoltak munkakeresés közben...
Messziről... Közben persze összejöttek egy olyannal, aki egyből elvitte őket egzotikus utazásra.
4/16 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok ri.banc. Micsoda kérdés ez? Fúj.
5/16 anonim válasza:
Sőt, engem zavarna ha jobban keresne mint én. Szegény családból származok, és igenis én akarom vezetni felnőttként az öngazdaságomat. Meg ha jól keres, akk költene rám, amit meg utálok.
Első voltam
6/16 anonim válasza:
Nyugodt lehet itt mindenki, hogy számít nekik, náluk csóró számításba se jöhet, mert "nyomi" a szemükben!
7/16 anonim válasza:
Ha álláskeresésben van az nem baj,de ha here vere van,az nálam nem oké.
9/16 anonim válasza:
Pont ahogy az elöttem szóló írta. Egyik barátnöm is kifogott egy ilyen pasit. fél éveg eltarotta a srácot aki hülyítette hogy ö nagyon keres állást. Barátnőm szerzett is neki kettőt is de mindegyikre csak a száját húzta. AZtán kiderült hogy elötte sem dolgozott még sosem a srác pedig már 29 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!