Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 30 alatti lányok általában alkalmatlanok a komoly kapcsolatra? Vagy csak én futok össze mindig ilyenekkel? 24/F
Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 11:00
2/32 Diavolino44 válasza:
egyesnel a pont!
3 lanybol, 3 akart komoly kapcsolatot, kettobol evek lettek
27F
3/32 anonim válasza:
A barátnőmet egy fél éve sem ismerem, lassan 1 hónapja együtt élünk. Becsúszott egy nem kívánt terhesség is ami nagyon megpróbálta a kapcsolatunkat, de ez mindkettőnk részéről komoly kapcsolat, és a későbbiekben ha olyan lehetőségeket teremtünk szeretnénk gyereket! Ő 25n én 24f
4/32 anonim válasza:
Én ugyanezt érzem csak fordítva...:D
5/32 anonim válasza:
Nekem 15 eves koromban kezdodott az elso kapcsolatom, es 4 evig tartott.
20/L
6/32 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy azt mondja, hogy komoly kapcsolatot szeretne, közben kiderül róla, hogy nála a komoly kapcsolat fogalma azt jelenti, hogy van valakije és mellette még simán belefér flört mással, meg ilyesmi. Vagy normális lenne, csak a világ másik felén lakik és távkapcsolat meg mint tudjuk nem működőképes. A pesti lányokról beszélek (biztos van kivétel is, csak ezek szerint én fogok ki mindig ilyet).
2012. nov. 14. 11:12
7/32 anonim válasza:
Valószínűleg az alkalmatlan cicababákra buksz, akik semmi máshoz nem értenek, csak a tükör előtti pózolgáshoz, meg hogy téged elcsábítsanak.
Keress értelmes lányokat, vannak.
8/32 anonim válasza:
Az egy dolog, h akarnak-e komoly kapcsolatot, de legalább 90%-uk valóban alkalmatlan rá. A maradéknak pedig már rég van egy jóképű, magas pasija.
10/32 anonim válasza:
25 éves nő vagyok, 7 éve párkapcsolatban, ebből 3 és fél éve feleség és 2 éve anya vagyok. Kérdés?:)
Van sok lány, aki alkalmas a komoly kapcsolatra, csak te pont nem velük futsz össze. De tudod, aki keres, az talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!