Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti azt el tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti azt el tudnátok fogadni, ha a barátnőtök biromantikus lenne?

Figyelt kérdés

biromantikus alatt értendő: ölelkezés, kézfogás, kéz a kézben sétálás, ártatlan csókok, egymás karjaiban alvás egy azonos neművel, ez esetben lánnyal

ha ilyen lenne a barátnőtök, hagynátok neki, hogy néha ilyeneket csináljon egy másik lánnyal, vagy nem tetszene a dolog?

2013. febr. 26. 22:35
1 2
 11/12 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

ez a kifejezés kb olyan mint a kapcsoptivitás / lehetségtelen.

biromantikus: gerjed a rohamosztagosokra?

am az nem tud zavarni ha a csaj bi / a bnőjével húznak ilyesmivel mert most na igen csak jól tud mutatni :D de könyörgöm ha az én bnőm akkor se csajjal se pasival se más fajba tartozó hímmel nősténnyel esetleg nemtelen egysejtűvel / más nem vált ivarú véglényekkel. NE ROMANTIKÁZZON mert csúnya véget ér a romantika és jön a naturalizmus :)

2013. febr. 26. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Honnan a jó istenből szeditek ezeket a marhaságokat? Biromantikus?! Nekem ugyan meg se fordulna a fejembe sose hogy smároljak valamelyik barátnőmmel meg együtt aludjak vele nálam ez már homoszexualitás, és tudom hogy sokan le fognak ugatni, de ha valakivel csókolózol az hogy lehet ártatlan? Meg minek kéne kézenfogva sétálni vele, csak el tudja dönteni az a szerencsétlen hogy akkor most melyik nemhez is vonzódik nem?
2013. márc. 5. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!