Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti azt el tudnátok fogadni, ha a barátnőtök biromantikus lenne?
biromantikus alatt értendő: ölelkezés, kézfogás, kéz a kézben sétálás, ártatlan csókok, egymás karjaiban alvás egy azonos neművel, ez esetben lánnyal
ha ilyen lenne a barátnőtök, hagynátok neki, hogy néha ilyeneket csináljon egy másik lánnyal, vagy nem tetszene a dolog?
Miért ne fogadnám el.
De milyen csajjal akarna együtt aludni?
Most esik le "biromantikus"?
Ezt nem láttam előbb.
Ha az én barátnőm,akkor miért is akarna másokkal romantikázni?
Biromantikus? Hogy milyen szép, új fogalmakat ki nem találnak...
Szóval aszexuális, de az azonos neműekhez is vonzódik. Igen, ezt elfogadnám. Mert az biszexualitás/mindkét nemhez való vonzódásnak/miegymásnak nem kötelező következménye a hűtlenség. (Igen, jöhet a h*lye példa, nekem is tetszenek a barnák és a vörösek is, de ha járok egy barnával, egy szemétláda vagyok, ha egy vöröset is ölelgetek, csókolgatok.)
Szóval az, hogy nem csak apsikat találja vonzónak, nem zavarna. A hűtlenség igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!