Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Fizetnétek egy lánynak, hogy kamu barátnőtök legyen az fb-n? Elég sok helyen olvastam ilyet + osztársam is elkezdte
Nem. Szánalmas. Emellett ha lenne esélye más lánynál,
azokat is lerombolja a kamu barátnő.
Nemáár, olyan kíváncsi vagyok. Naponta van fizetés?
Amúgy elég gyerekes, majd kinövik jó esetben, és elkezdenek csajozni.
Én inkább a kezedbe nyomok x forintot, csak NE csináld.
Egyszer terjedjen el rólad, hogy "díszr*banc", aztán egy
életre nem mosod le magadról...
Hát én soha nem fizetnék ezért. Mert nekem nem arra kellenek a nők hogy facebookon kamu barátnőm legyen mert nekem nem az a mániám hogy ezzel villogjak, mert nekem egy lány nem azért kell hogy használati tárgyként legyen és hogy nekem van jaj de jó villogok vele, hanem azért hogy legyen egy társam akivel mindent megoszthatok, szerethessem és persze legyen ez kölcsönös.
Nekem van barátnőm lassan 1 éve és nincs ki írva facebookra, mert nekünk nem ez az elsődleges, és nem villogni akarunk ezzel. Csak annyi van ki írva hogy mindketten kapcsolatban vagyunk és ennyi, akit érdekel megkérdezi kivel válaszolunk stb... Aki meg nem kérdez az így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!