Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz? /bővebben lent/ 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz? /bővebben lent/ 18/L

Figyelt kérdés

ő huszonegy, én amit láthatod csak tizennyolc.

Sosem jártuk, nem is fogunk, de mégis egy párnak hisznek minket. Jogosan?

pl: hetente két- háromszor találkozunk, esténként, és elég jól érezzük magunkat. Eddig négyszer feküdtünk le, minden hátsó szándék nélkül. Elég sokszor, smárolunk (haverok előtt is, de nem járunk.

Szerelemnek nem nevezhető, inkább olyan túl közeli kapcsolatnak.

Volt olyan, hogy bandában mentünk inni, és mellette egy elég jó külsejű csaj volt, míg mellettem egy normál srác. Mikor a srác lesmárolt semmi jelét nem mutatta féltékenységnek, de így volt visszafele is. Elég sokszor kerültünk viszont bajba is emiatt. Külön fél-e veszekedésekbe, de az már más tészta.

2009. szept. 10. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz,akkor lenne az,ha egyikötők többet érezne.Én baráti körömben is van ilyen nem is egy.Ha nektek jó,akkor ne foglakozzatok mások véleményével.
2009. okt. 17. 22:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Sokan akik párnak mondják magukat azokközt nincs ilyen szoros viszony nint köztetek.
2009. okt. 18. 04:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!