Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz? /bővebben lent/ 18/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz? /bővebben lent/ 18/L

Figyelt kérdés

ő huszonegy, én amit láthatod csak tizennyolc.

Sosem jártuk, nem is fogunk, de mégis egy párnak hisznek minket. Jogosan?

pl: hetente két- háromszor találkozunk, esténként, és elég jól érezzük magunkat. Eddig négyszer feküdtünk le, minden hátsó szándék nélkül. Elég sokszor, smárolunk (haverok előtt is, de nem járunk.

Szerelemnek nem nevezhető, inkább olyan túl közeli kapcsolatnak.

Volt olyan, hogy bandában mentünk inni, és mellette egy elég jó külsejű csaj volt, míg mellettem egy normál srác. Mikor a srác lesmárolt semmi jelét nem mutatta féltékenységnek, de így volt visszafele is. Elég sokszor kerültünk viszont bajba is emiatt. Külön fél-e veszekedésekbe, de az már más tészta.

2009. szept. 10. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Kötetlen kapcsolat, semmi rossz nincs benne.
2009. szept. 10. 16:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt hívják "nyílt" kapcsolatnak... Ebben semmi rossz nincs. Ha nektek így jó akkor csak csináljátok...
2009. szept. 10. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
hát ha nektek ez a jó...én azért megértem külső szemlélőként h furán néznek rátok.
2009. szept. 10. 16:56
 4/12 anonim válasza:
58%
hát eleve az h semmit nem érzel iránta, csak néha egy buliztok, meg jókat b*sztok sztem eléggé gáz. a szex neked csak olyan mindennapos dolog, mint a beszélgetés..?? tehát jólértem csak arra használjátok egymást h kielégítsétek a vágyaitokat? magyarul kb a k*rvája vagy. de mind1, ez csak az én véleményem. ha neked ez így nem gáz... a te dolgod. de azon ne csodálkozz ha az emberek fura szemmel néznek rád, vagy megvetnek...
2009. szept. 10. 17:45
 5/12 A kérdező kommentje:
4.Kommentáló, megvetni nem vetnek meg minket, csak baráti körökben furcsán néznek ránk, de azért köszönöm a véleményeteket ^^
2009. szept. 10. 19:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem gáz! :)

Nekem is volt ilyen.

És ne aggódj, nem vagy k.rva! Amíg neked is jó és lényegében te is ugyanúgy kihasználod őt, mint ő téged, addig nem vagy az. :) ;)

2009. szept. 10. 21:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Egymás ku*vái vagytok:D
2009. szept. 11. 20:01
 8/12 anonim ***** válasza:
az én baráti körömben is van ilyen, szerintem ha ez nektek jó így, akkor nem gáz, csak azért néznek rátok max 'furán', mert attól félnek, h ez nektek fájdalmat okoz
2009. szept. 11. 21:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Kedves 20:01, nagy poén :D nevetem egy sort, de ha jobban megnézzük, igaz... xD
2009. szept. 12. 17:39
 10/12 anonim ***** válasza:
friends with benefits...fuck-buddy
2009. szept. 12. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!