Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális a kapcsoltatom?

Figyelt kérdés

5 hónapja járunk a barátnőmmel a 3. hónap után volt petting, de még nem feküdtünk le és még nem is szeretnénk :$$$ . A probléma az hogy nem adja meg a facebook jelszavát...mondjuk ezt én megoldottam máshogy xd szóval nem csal meg és nem beszél nyomúlós fiúkkal se. Kb 1 hónapja tudtam azt megakadájozni hogy ne beszéljen fb-n a volt barátjával...megkértem rá hogy az iskolába se beszéljen vele...hát ezt már nem mindig sikerül betartania....és sajnos ezen szoktunk veszekedni :$ mert az mondja hogy a 'haverja' ez normális? hagyjam? azt mondjuk tudni kell a volt pasijáról h kihasználta, nem szerette és 3 hétig jártak :$

Szerintetek ez normális kapcsolat?

#kapcsolat #normális-e?
2013. febr. 24. 13:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
én kérlekszépen a barátja vagyok, és semmi nincs neki megtiltva csak kértem tőle...
2013. febr. 24. 13:53
 12/22 anonim ***** válasza:

Figyelj

Te nem veded mastol, hanem magadat veded a csalodastol

A baratnodnek jogaban all massal beszelni

Sot! Jogaban all megcsalni teged!

Egy valamirevalo kapcsolat ott kezdodik, hogy van lehetosege ra, megsem csal meg vagy hagy el

Ha elszigeteled a lehetosegtol, az azt jelenti, hogy nem hiszed azt, hogy ha megvan a lehetosege, hu marad

Es ha korlatozod, akkor egy ido utan fel fog "lazadni" ss hogy fuggetlenseget bizonyitsa, otthagy a pcsaba, ahova valo vagy

2013. febr. 24. 13:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem normális!

Nézzük miért:

-Nem bízol benne

-Tiltod - a te szótáradban ezt kérés alatt találod

-fb kapcsolat a tietek

Hány évesek vagytok? 12?

2013. febr. 24. 15:25
 14/22 A kérdező kommentje:
15...
2013. febr. 24. 16:44
 15/22 A kérdező kommentje:
és nem éppen fb kapcsolat..esténként beszélünk fb-n csak napközbe suliba vagyunk (egy suliba járunk)
2013. febr. 24. 16:45
 16/22 anonim ***** válasza:
majd ha nagyobb leszel talán látni fogod, hogy a suliban egymás közelében töltött idő korántsem minősül együtt töltött időnek
2013. febr. 24. 17:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Szóval a kötelezően össze vagytok zárva egy teremben az neked együtt töltött időnek minősül?

Esténként se kéne beszélni fb-n, délutánokat kellene együtt tölteni kettesben, sokkal többet érne mind 1 órás fb-s marháskodás.

2013. febr. 25. 11:04
 18/22 A kérdező kommentje:
nem egy osztályba járunk! és tudom h nem is kéne beszélnünk fb-n mondtam is már neki de ő nem akarja h ne beszéljünk!
2013. febr. 27. 20:56
 19/22 anonim ***** válasza:

semmi közöd a facebook-jához

az a magánélete - a megsértése büntetendő

milyen jogon akarod te a jelszavát???

nem, nem normális, hogy ezen ennyire kiakadsz

2013. febr. 27. 20:59
 20/22 anonim ***** válasza:
nincs jogod, hogy megmond kivel beszélhet és kivel nem? ez nem normális!
2013. febr. 27. 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!