Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a kapcsoltatom?
5 hónapja járunk a barátnőmmel a 3. hónap után volt petting, de még nem feküdtünk le és még nem is szeretnénk :$$$ . A probléma az hogy nem adja meg a facebook jelszavát...mondjuk ezt én megoldottam máshogy xd szóval nem csal meg és nem beszél nyomúlós fiúkkal se. Kb 1 hónapja tudtam azt megakadájozni hogy ne beszéljen fb-n a volt barátjával...megkértem rá hogy az iskolába se beszéljen vele...hát ezt már nem mindig sikerül betartania....és sajnos ezen szoktunk veszekedni :$ mert az mondja hogy a 'haverja' ez normális? hagyjam? azt mondjuk tudni kell a volt pasijáról h kihasználta, nem szerette és 3 hétig jártak :$
Szerintetek ez normális kapcsolat?
A kapcsolatod normalis...LENNE, de sajnos te egy fsz vagy hozza
Mi kozod a fbjahoz, vagy hogy kivel beszelget?
Nem erdemelsz meg normalis kapcsolatot..
hagyd már élni szerencsétlent és ne telepedj rá a féltékenységi rohamoddal ha nem bízol meg benne akkor húz el a toszba mellőle
gondolom ő nem figyeltet egy detektívvel és nem poloskázott be
gondolkozz már el a viselkedéseden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem vagy normális... miért kéne megadnia neked a fb jelszavát?? Csak nem képzeled, hogy majd ellenőrizgetni fogod?? Hol van ebben a kapcsolatban a bizalom??
Mi közöd van neked a facebook profiljához?? Ne turkálj már a személyes dolgai között, ez nagyon gusztustalan dolog.
Amúgy meg mi közöd hozzá, hogy kivel beszélget??
Mit képzelsz, ki vagy te, hogy megtilthass neki dolgokat??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!