Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszavihetnek a Rendőrök édesanyámhoz?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok Július elején töltöm a 18.-t .Összejöttem egy 33 éves férfival szeretem,de édesanyám ellenzi a kapcsolatunkat,ha elszöknék vele mit tehetnének a Rendőrök ? Nem bírom nélküle.2013. febr. 21. 20:07
1/20 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy vissza. bár nem vagyok jogász
2/20 anonim válasza:
Ne szökj el. Beszéld meg édesanyáddal, hogy odaköltözöl hozzá. akkor nem eltűnt személyként köröznek. egyébként ha visszavinnének, mit csinálna édesanyád? bezárna? ezt úgysem tudná megakadályozni. Egyébként miért ellenzi?
3/20 A kérdező kommentje:
Bűntetted előéletű a srác ezért ellenzi .
2013. febr. 21. 20:12
4/20 anonim válasza:
én is ellenezném anyukád helyében, majd egyszer rájössz, h anyukás mégis csak jobban szeretett
6/20 anonim válasza:
Hát az a pasi tényleg egy pedomaci, nem normális hogy egy 17 évessel áll össze, és ráadásul így viselkedik, szóval 33 évesen a te 17 éves szinteden van!
Te meg szerelmes vagy de zakkant idióta is egyben.
ÉS bárki más is ellenezné ezt a kapcsolatot hidd el. De majd megtapasztalod, kis hülye fejjel, hogy milyen is az élet.
7/20 anonim válasza:
Kedves 2.! Hogy miért? Ha az én 17 éves lányomat egy 33 éves fazon nézte ki magának, az már rég nem egészséges. Egyik fél részéről sem, hozzáteszem! Egyébként meg szerintem igen, hazavihetnek, és nem hinném, h sokat segítene a kapcsolatotokon, arról nem is beszélve, h hosszútávon szóba se állna édesanyáddal, amit gondolom nem szeretnél. Próbáld megkedveltetni őket egymással!
8/20 anonim válasza:
büntetett...jólvan...én csak a szüleidet sajnálom. pubi térj észhez, mit akarsz egy ilyen tagtól?
9/20 anonim válasza:
A problémákat megoldani kell, és nem gerjeszteni.
Kiskorú vagy, tehát mégy gyámság alatt. A tetteidért, károkozásaidért, és még nem tudom mi mindenért a szüleid felelnek. Várd ki, amíg 18 leszel, és akkor szabadon ronthatod el az életedet a pedomacival.
10/20 A kérdező kommentje:
Én szeretem őt és ő is engem,és a szerelembe nincs korhatár így gondolkodom . Édesanyám semmiféleképpen nem akarja elfogadni nem tudok mit tenni elszeretnék menni vele nem eszem nem alszom nem bírok nélküle lenni.
2013. febr. 21. 20:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!